Jang Dong Yoon se transformă în femeie în posterele dramei „Tale of Nok-Du”, iar Kim So Hyun într-o giaseng

Noua dramă de pe KBS 2TV, „Tale of Nok-Du” a dezvăluit un poster cu personajele lui Kim So Hyun şi Jang Dong Yoon!

„Tale of Nok-Du” este bazată pe un webtoon cu acelaşi nume şi va fi o comedie romantică istorică, unde se va relata povestea unui bărbat pe nume Jeon Nok Du (jucat de Jang Dong Yoon), care se deghizează în femeie pentru a se infiltra într-o comunitate de femei. Acolo o întâlneşte pe Dong Dong Joo (personaj jucat de Kim So Hyun), care se pregăteşte să fie o gisaeng (curtezană) care, de fapt, nu vrea nici în ruptul capului să devină una.

Aceasta are un caracter puternic şi nu îi e frică să spună ce gândeşte. Acum, toată lumea e curioasă să vadă cum îi va schimba viaţa Jeon Nok Du, care are şi el secretele sale.

Regizorul Kim Dong Hwi a comentat: „Kim So Hyun e o actriţă precum un curcubeu. E frumoasă, adorbailă şi foarte cool în acelaşi timp, aşa că poate să prezinte o varietate de emoţii, de la râsete la plânsete. În timpul filmărilor, mereu mă uimeşte cu detaliile pe care le introduce în actoria ei şi sinceritatea pe care o emană.”

Acesta a adăugat: „Kim So Hyun şi-a etalat farmecele în mai multe producţii şi sunt sigur că „Tale of Nok-Du” va fi una special. Abia aştept să le transmit şi telespectatorilor acele emoţii pe care le-am simţit pe platoul de filmări. Sper să vă placă.”

Despre Jang Dong Yoon, regizorul a spus: „Acesta este un actor inteligent şi sincer. Pentru a jucat cât mai bine rolul lui Nok Du, acesta nu a exersat doar actoria sa, ci a luat şi lecţii de călărie, de dans şi a învăţat cum să se mişte ca o femeie. Se maturizează pe zi ce trece şi ne întrece toate aşteptările. Prin intermediul lui Nok Du, veţi putea vedea o altă latură a acestuia drept actor. Ca regizor, m-a făcut fericit şi mă mândresc cu el. Sper să vă placă transformarea sa.”

„Tale of Nok-Du” va avea premiera pe 30 septembrie.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s