„Competiţiile de Atletism ale Idolilor 2019” – ediţie de Chuseok: Rezultate

Results For Day 1 Of “2019 Idol Star Athletics Championships – Chuseok Special”

Tocmai s-a încheiat ediţia special de Chuseok a „Competiţiilor de Atletism ale Idolilor” sau „ISAC” de pe MBC, ce a durat tocmai trei zile, iar mai jos vă arătăm rezultatele de la toate probele şi cine sunt cei mai sportivi idoli!

Idolii care au participat în ediţia din acest an au fost (G)I-DLE, EVERGLOW, ITZY, TWICE, GWSN, NATURE, DIA, DreamCatcher, Lovelyz, Red Velvet, MOMOLAND, Berry Good, SATURDAY, IZ*ONE, Oh My Girl, WJSN, Weki Meki, LOONA, Cherry Bullet, fromis_9, Holics, 1TEAM, AB6IX, CIX, JBJ95, NCT 127, NCT Dream, NOIR, SF9, Stray Kids, VERIVERY, Golden Child, The Boyz, DONGKIZ, D1CE, Limitless, GreatGuys, ASTRO, ONF, 1THE9, IMFACT, TREI şi PENTAGON. Gazdele evenimentului au fost Leeteuk din Super Junior, Dahyun din Twice şi Jun Hyun Moo.

Cursa de viteză la 60m (fete):

1. Yeonjung din Holics – 8.97s (al doilea an consecutiv)
2. Yeoreum din WJSN – 9.44s
3. Yves din LOONA – 9.534s

Una dintre probe:

Cursa de viteză la 60m (băieţi)

1. Hwalchan din Great Guys – 7.39s
2. Yunsung din NOIR – 7.43s
3. Jangjun din Golden Child – 7.45s

Ssireum (Wrestling) – Băieţi

Idol Star Athletics Championships” a adus înapoi proba de ssireum pentru acest sezon, iar echipele de băieţi care au ajuns în semifinale sunt Golden Child, ASTRO, ONF şi AB6IX.

În finală au ajuns ASTRO şi AB6IX, jucând pentru nişte friptură pregătită în stil coreean. Cu toate că Lim Youngmin din AB6IX a câştigat prima rundă, Rocky din ASTRO a fost învingătorul celei de-a doua rundă. În finală au ajuns Moonbin din ASTRO şi Jeonwoong din AB6IX, iar imediat cum a început lupta, Moonbin şi-a ridicat oponentul în aer pentru a-l da jos, fapt care i-a uimit până şi pe colegii săi de trupă.

Prin urmare, ASTRO au luat medalia de aur!

Tir cu arcul

În acest an, la tirul cu arcul au participat Oh My Girl, WJSN, TWICE şi Lovelyz, iar lupta finală s-a dat între Lovelyz şi WJSN, câştigătoare fiind trupa WJSN cu un scor de 80 la 66.

La proba băieţilor au participat Stray Kids, The Boyz, NCT 127, şi PENTAGON, iar în finală au ajuns trupele Stray Kids şi NCT 127. A fost un meci strâns, dar NCT 127 au câştigat cu un scor de 93 la 90.

Ştafeta de 400m

În finala ştafetei au ajuns trupele DreamCatcher, IZ*ONE, WJSN şi MOMOLAND la fete, iar la băieţi Golden Child, Stray Kids, The Boyz şi ASTRO. Mai jos sunt rezultatele competiţiei ce a avut loc a doua zi:

1. WJSN – 1:13.32
2. IZ*ONE – 1:15.84
3. Dreamcatcher – 1:15.90

Momoland a fost descalificată în urma unei greşeli.

1. Golden Child – 58.24 de secunde
2. The Boyz – 58.38 de secunde
3. ASTRO – 59.84 de secunde
4. Stray Kids – 1:4.39

Proba Penalti

La această probă au participat trupele ASTRO, Golden Child, SF9, Pentagon, The Boyz, Stray Kids, NCT 127 şi 1THE9. În finală au ajuns trupele ASTRO şi NCT 127, iar după o luptă aprinsă, NCT 127 au luat aurul!

eSport

Această probă a fost inclusă pentru prima dată în acest an, atelţii jucând Unknown’s Battlegrounds Mobile. În meciul final au concurat Dawon din SF9 şi Lou din VAV, Lou câştigând la sfârşit medalia de aur. Trebuie să menţionăm că au participat 51 de idoli din 14 trupe.

Echitaţie

O altă probă nouă în acest an a fost cea de echitaţie, iar idolii care au participat au fost Hyebin din Momoland, Jiwon din fromis_9, Siha din NOIR, Kenta din JBJ95, Zuho din SF9, Ju Haknyeon din The Boyz, Dayoung din WJSN, Arang din Pink Fantasy şi Johyun din Berry Good.

În runda finală au ajuns Jiwon, Haknyeon şi Johyun, iar Jiwon s-a poziţionat pe primul loc, câştigând medalia de aur cu un scor perfect de 100 de puncte. Argintul l-a luat Haknyeon, în timp ce bronzul i-a revenit lui Johyun.

Pitching

O altă probă nouă a fost pitchingul, unde au participat membre din trupele Red Velvet, ITZY, GWSN, LOONA, Berry Good, Cherry Bullet, IZ*ONE şi Weki Meki. În finală au ajuns Johyun din Berry Good, Jiwon din Cherry Bulet şi Yeji din ITZY. La sfârşit, Jiwon a luat aurul, Yeji argintul şi Johyun bronzul.

Cine au fost cei mai sportivi idoli, în opinia voastră?

surse: (1) (2) (3)

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s