Cine e câştigătoarea emisiunii „V-1”, cea mai bună vocalistă printre idoli?

Watch: Female Idols Showcase Powerful Vocals As Winner Is Crowned In “V-1”

În episodul final al emisiunii de Chuseok „V-1” de pe tvN, a fost anunţată câştigătoarea emisiunii în care au participat câteva dintre cele mai bune vocaliste din K-pop!

În data de 14 septembrie, participantele au continuat „lupta” pentru a vedea cine va ajunge în runda a doua. În grupa A se aflau Haeyoon din Cherry Bullet, Sooyeon din Weki Meki şi Siyeon din DreamCatcher, în timp ce în cealaltă grupă se aflau Yoo Yeonjung din WJSN, High.D din Sonamoo şi Jeong Dakyung din Venus.

Haeyoon a cântat „Where You Belong” de g.o.d, Ji Sooyeon şi-a arătat talentul vocal în „Y Si Fuera Ella” de la SHINee, în timp ce Siyeon a cântat „Overdose” de la EXO. Siyeon a acumulat 38 de voturi şi a trecut în runda finală. Aceasta a spus: „Nu m-am aşteptat să ajung în runda finală, aşa că mă simt extrem de entuziasmată”.

Yoo Yeonjung a cântat „Fine” de la Taeyeon din Girls’ Generation, Jeon Dakyung a cântat „Dear Love” de la The One, în timp ce High.D a emoţionat telespectatorii cu „Fate” de la Lee Sung Hee. Toate concurentele erau extrem de bune, dar în final, Yeonjung a trecut mai departe cu 36 de voturi. Aceasta a împărtăşit: „Nu am participat la prea multe competiţii sau emisiuni de divertisment, dar asta e prima dată când ajung în finală. De aceea am emoţii.”

În runda finală, Siyeon a cântat „Moon of Seoul” de la Kim Gun Mo, în timp ce Yeonjung a cântat „In Dreams” de la Lena Park. În final, Yoo Yeonjung a fost desemnată câştigătoarea, acumulând 58 de voturi!

Yeonjung a spus: „Mama mea era mai îngrijorată şi emoţionată decât mine. A spus că voi reuşi dacă voi merge înainte şi uite că aşa a fost. Îi sunt recunoscătoare.”

La scurt timp, Yeonjung le-a mulţumit fanilor ei pe contul oficial de Twitter al trupei WJSN: „V-a plăcut emisiunea, Ujung? Eram fericită să când acele melodii pe care voiam atât de mult să le interpretez pentru voi. Mulţumesc emisiunii „V-1″ care mi-a oferit această oportunitate minunată şi juriului care a ascultat piesele mele şi m-au ales pe mine şi nu în ultimul rând, fanilor Ujung!”.

Felicitări, Yeonjung!

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s