MAMAMOO sunt criticate pentru că au ținut bărbați în lesă în timpul evoluției la ”Queendom”

Să fie oare vorba de supremația feminină sau de lipsă de respect față de bărbați?

Cântărețele din MAMAMOO au dominat scena în episodul recent al emisiunii “Queendom”, unde au evoluat cu melodia ”Good Luck” de la AOA.

În timp ce au primit recenzii foarte bune de la telespectatorii din întreaga lume, unii internați au subliniat că anumite părți ale momentului au fost lipsite de respect față de bărbați. Mai exact, este vorba despre faza de rap a lui Moonbyul care a apărut pe scenă cu doi dansatori ținuți în lesă. 

Internauții au subliniat că ceea ce a făcut Moonbyul ar fi creat o controversă mult mai mare dacă un idol masculin ar fi făcut același lucru cu două dansatoare feminine.

Aceștia au lăsat comentarii precum:

”De acord, dar dacă un idol masculin ar fi târât fete pe jos ca niște câini în acest fel, treaba asta ar fi ajuns peste tot la știri ㅋㅋ în ce secol trăim, de se mai fac dansuri așa?”

”Ei consideră că femeile care controlează bărbații sunt puternice, dar bărbații care controlează femeile sunt misogini…Fix standarde duble”

”De aceea nu au fani bărbați”

”Totuși e doar o evoluție, doar un dans”

Ce părere aveți despre această controversă? Puteți vedea mai jos momentul începând cu minutul 0:56!

Sursa

5 gânduri despre „MAMAMOO sunt criticate pentru că au ținut bărbați în lesă în timpul evoluției la ”Queendom”

  1. susodoi 🌼 Autor post

   hmm…Cred că dacă un artist solo masculin ar fi ținut bărbați în lesă nu ar fi comentat nimeni nimic. de exemplu: Taemin idk, Problema intervine atunci când femeile țin bărbații în lesă, sau când bărbații țin femei în lesă. Il/O face pe cel/cea care ține sexul opus în lesă să pară mult mai superioar/ă și se înjosește sexul persoanei ținută în lesă. Hyuna poate ține femei în lesă, pentru că Hyuna e femeie – aici este femeia și superioară și înjosită în același timp.

   Apreciază

   Răspunde
 1. Park Chun Ae

  În primul rând dacă acești oameni și fanii sau mai bine zis criticanți ăștia ar fi trebuit să analizeze de 10000 de ori dacă e nevoie ca sa Isi dea și ei seama ca Moonbyul era „transformată” în bărbat. Nu arată niciun fel de injosime față de dansatori. In al doilea rand dacă coregrafia asa a fost făcută nu ar trebui să criticăm. Dar nu e vina lui Moonbyul pentru ca trebuia ea să țină băieți / bărbați în „lesă” .

  Asta e parerea mea.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s