MONSTA X lansează două melodii noi

Surpriză! Imediat după ce a decolat spre SUA, trupa MONSTA X a lansat online două melodii noi în limba engleză: „Love U”  și un remix excelent al melodiei „Who Do You Love” cu Will.i.am!

Fanii Monbebe au motive să fie încântați: îi așteaptă concerte al idolilor din SUA și o apariție a acestora la show-ul lui Ellen DeGeneres, și tocmai au primit un „Love U” muzical de la membrii MONSTA X! Care nu este o colaborare, așa cum s-a crezut inițial.

În „Love U”, membrii MONSTA X tachinează cu versuri „Știu că vrei să mă auzi spunând, că te vreau / te vreau”, și „Privind la tine am un singur lucru în minte / chiar vreau să te iubesc.” Infuzat cu o ritm molipsitor de dance pop, melodia te face să te gândești imediat la cineva special (adică, la toți cei șapte membri ai MONSTA X!!).

Versurile sunt ușor provocatoare și lasă mintea să alerge liberă!

A doua supriză muzicală este un remix al hitului  “Who Do U Love?”, care era inițial realizat în colaborare cu French Montana, și care acum are și o apariție specială a lu Will.i.am. Remixul este unul excelent și adaugă un  nou ritm melodiei originale care i-a prins pe americani și a urcat până pe locul 29 în clasamentele lor muzicale.

Oare “Who Do U Love” va urca din nou în clasamentele americane datorită acestui remix? Sau “Love U” va avea mai mult succes, ca melodie cântată exclusiv de membrii MONSTA X?

Le puteți asculta gratis pe mai multe site-uri, printre care și Spotify.

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s