Shin Min Ah luminează coperta revistei GRAZIA cu alura de model

Actrița Shin Min Ah este pur și simplu uluitoare în noile poze dezvăluite ale pictorialului său din revista GRAZIA!

Ceea ce este cel mai uimitor în privința actriței este eleganța naturală pe care o posedă. Pozițiile ei în timpul ședinței foto au fost gesturi simple și cotidiene, cu toate acestea Shin iese în evidență din cauza grației sale naturale evidente. În plus, bijuteriile pe care le-a purtat îi aduc un șarm special, din altă lume.

Ținutele furnizate pentru ședința foto se lipesc de actriță fără nicio problemă, de parcă s- a născut îmbrăcată așa, emanând putere și încredere de sine, cu un ton pozitiv.

În interviul de după sesiunea foto, ea și-a exprimat sentimentele față de drama recent încheiată de la JTBC, intitulată „Aide„. Ea a recunoscut grijile sale inițiale pentru personajul ei, Kang Sun Young. Actrița a jucat rolul unui membru al Parlamentului,  primul rol de acest gen pentru Shin Min Ah. Prin urmare, ea a fost preocupată de modul în care a transmis corect emoțiile prin care a trecut personajul său. La final, ea s-a concentrat mai mult pe dezvoltarea poveștii și a reușit să-și prezinte bine personajul.

Shin Min Ah și-a dat seama că personajul ei, Sun Young, a continuat să se maturizeze și să crească în timp ce se străduia să se descurce în situații dificile.

Vedeta a vorbit, de asemenea, despre propriile obiective personale, spunând că obiectivul ei final este să se distreze. Cu toate acestea, ea explică că vrea să se distreze în orice decide să facă. Ea și-a exprimat recunoștința pentru sprijinul oamenilor din jurul ei. Datorită lor, a spus ea, se găsește mai aproape de țelul ei.

Pozele și interviul complet vor apărea în revista GRAZIA din luna octombrie.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s