SM Entertainment vorbește despre noile acuzații la adresa lui Taeyong

SM Issues Statement Following Accusations Made Against NCT’s Taeyong

Pe 19 septembrie, SM Entertainment a dat o declarație oficială în legătură cu ultimele acuzații la adresa lui Taeyong, cum că ar fi făcut parte dintr-un grup ce ar fi hărțuit un coleg de clasă până când acesta și-a făcut rău singur. Toate aceste relatări au fost publicate într-un articol scris de Wikitree.

În legătură cu reportajul despre Taeyong, întrucât este ceva ce s-a întâmplat acum 10 ani, în 2009, ca agenție a sa am cerut documente de la familia lui, precum dosarul său din timpul școlii gimnaziale, pentru a înțelege pe deplin situația.

Dosarele au confirmat că nu există nicio urmă despre ce s-a zis în reportaj și nicio însemnare despre vreo acțiune disciplinară. De asemenea, nici părinții acestuia nu s-au întâlnit cu profesorii lui în legătură cu ce s-a menționat în reportaj.

Taeyong regretă profund modul în care s-a comportat și faptul că a spus lucruri dureroase în timp ce se afla la gimnaziu, înainte de a începe să viseze la o carieră în muzică. De asemenea, a spus că își cere iertare tuturor persoanelor pe care le-a rănit și când era stagiar, dar și după debutul său. Acum, la fel, continuă să reflecteze la propria persoană, în timp ce muncește din greu și dă tot ce are pentru a deveni mai bun în toate.

Taeyong din nou reflectează la propria persoană, deoarece a provocat griji asupra unor evenimente ce s-au petrecut când era tânăr. Acesta va fi și mai responsabil și va trăi cu integritate.

Sursa: soompi

Un gând despre „SM Entertainment vorbește despre noile acuzații la adresa lui Taeyong

  1. Pingback: Taeyong din NCT/SuperM acuzat de homofobie – K-pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s