Seungri cere amânarea interogatoriului programat pe 23 septembrie

Seungri’s Scheduled Questioning By Police Today Is Pushed Back As He Requests Private Investigation

Seungri trebuia să vină azi la poliție pentru audieri, dar se pare că acest lucru nu se va întâmpla, deoarece a cerut ca interogatoriul să se reprogrameze, iar data să nu fie făcută public.

Fostul membru Big Bang inițial trebuia să se prezinte la Divizia de Investigare a Crimelor Speciale din cadrul Agenției de Poliție Metropolitane din Seul pe 23 septembrie pentru cea de-a doua rundă de audieri în legătură cu acuzațiile de jocurile de noroc și încălcările legii privind tranzacțiile valutare internaționale.

Însă, după ce data a fost dezvăluită, Seungri a înaintat o cerere de a schimba data, deoarece dorea ca prezentarea lui la secția de poliție să nu fie divulgată, iar astfel audierea de astăzi nu va mai avea loc. O sursă din cadrul Diviziei de Investigare a Crimelor Speciale a confirmat – „Azi nu se va mai ține audiere lui Seungri. Nu va mai fi chemat azi.”

În prezent, Seungri este suspectat că a jucat la jocuri de noroc într-un cazino din Las Vegas și că fondurile pentru jocurile le-a obținut prin intermediul unor tranzații internaționale ilegale, adesea numite “hwanchigi.” Yang Hyun Suk de asemenea se confruntă cu aceleași acuzații.

Această audiere de azi ar fi trebuit să fie a doua, după prima, care a avut loc în luna august. Înainte de audiere, Seungri a declarat – „Voi spune tot adevărul poliției. Îmi pare rău că am provocat griji”, iar după ce interogatoriul de 12 ore s-a încheiat, acesta a zis – „Am spus adevărul în legătură cu ce sunt bănuit. Voi continua să fiu diligent și să urmez procedurile pentru următoarele investigații. Încă o dată, îmi pare rău.”

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s