Iată cu te poți îmbrăca pentru a o impresiona pe IU

Acest fan a făcut-o efectiv pe IU să pice în fund de râs la vederea costumului său, care a devenit viral.

Pe 11 septembrie, IU și-a ținut întâlnirea cu fanii „▶ ll&U (Play, Pause și U)” la iUniversitatea Kyung Hee, Seul, pentru a sărbători cea de-a 11-a aniversare a debutului alături de aceștia.

IU a stabilit întotdeauna un cod vestimentar pentru evenimentele sale cu fanii, iar tema din acest an a fost ’11 ani cu IU ‘. Desigur, mulți UAENA (clubul de fani al lui IU) au venit la eveniment cu diverse costume.

În timpul întâlnirii, a existat un segment în care IU alegea cel mai bun costum al serii printre fani. Pe măsură ce camera filma printre participanți, IU a izbucnit brusc în râs când a văzut un anumit fan. Acesta strălucea la propriu singur în întuneric, stând în audiență într-un costum de licurici fluorescent. Idolul a căzut efectiv în fund de cât a râs.

iu1

iu2

Costumul licuriciului fanului a fost conceput inspirându-se din versurile melodiei lui IU „Through the Night” și din povestea dramei „Hotel Del Luna”.

Fanii care au văzut mai târziu clipurile cu IU și interacțiunea hilară cu fanul au comentat: „Este atât de amuzant. Fanul a ridicat concurența la un nivel cu totul nou.”, „Dacă aș fi IU, aș fi râs la fel ca ea. „, și multe altele.

iu3

 

Surse: koreaboo, news.sbs

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s