Sacoul decupat al lui ByungChan din VICTON îi face să leșine pe fanii Alice

La întâlnirea membrilor trupei VICTON “VOICE TO ALICE”,  la are au participat 2000 de fani, ByungChan a furat toată atenția.

Deoarece a fost prima oară când au stat împreună pe scenă în 2019, mulți fani au așteptat mult timp această întâlnire și au fost emoționați să-i vadă din nou pe idoli. VICTON nu a dezamăgit și a interpretat diverse melodii, și a avut și prezentări speciale.

Acesta a fost momentul când membrul ByungChan a atras atenția multora când a apărut pe scenă cu o ținută care lăsa multe la vedere!

Idolul era îmbrăcat într-un sacou negru, dar  la spate acesta avea o o parte despicată imensă iar ALICE nu s-a putut abține să nu țipe când l-au văzut pe ByungChan etalând ce se afla dedesubt.

Potrivit unor fani, ByungChan a deschis nasturele din față de la sacou în timpul unei secțiuni de jocuri în care li s-a cerut idolilor să danseze pe cântecul „Havana”. Un fan a înregistrat și a încărcat momentul pe Twitter. Puteți arunca o privire mai jos:

https://twitter.com/brie_971112/status/1175779808434737153

Mulți fani au fost încântați de modul în care ByungChan s-a transformat într-o altă persoană  printr-o simplă ținută, reușind să fie în același sexy și drăguț.

Oricum, idolul a fost mai darnic cu fanii decât în alte ocazii, când doar i-a tachinat deschizând și închizând la loc nasturii de la cămașă live.

Am putea spune că, de această dată, le-a oferit fanilor ce așteptau de multă vreme.

 

Sursa: kpopmap

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s