TS Entertainment neagă acuzațiile lui Sleepy despre contract + dezvăluie documente

Agenția TS Entertainment a oferit o declarație cu privire la acuzațiile rapperului Sleepy.

Cu o zi mai devreme, Sleepy a dezvăluit înregistrări de pe chatul său cu membrii personalului TS, precum și o copie a contractului său exclusiv, prin Dispatch.

Deși Sleepy și TS Entertainment au convenit să se despartă după ce Sleepy a depus o cerere de suspendare a contractului său la începutul acestui an, cele două părți sunt încă implicate într-o dispută legală privind plățile și relațiile financiare din perioada cât au lucrat împreună.

În noua declarație, TS Entertainment a negat afirmațiile pe care Sleepy le-a făcut în raportul Dispatch. Ei au declarat: „Raportul publicat ieri printr-un comunicat de presă nu este adevărat. Când raportul a afirmat că contractul lui Sleepy i-a permis doar 50 la sută din profiturile din domeniul publicității, aceasta a fost o denaturare a faptelor. „

Sleepy afirmase că contractul său inițial avea un raport de plată 1: 9 (10 la sută din profiturile nete la Sleepy, 90 la sută la TS Entertainment), cu excepția domeniului publicității, unde profiturile nete erau împărțite la cincizeci și cincizeci.

TS Entertainment a continuat, „Cea mai mare parte a veniturilor pe care le fac rapperii sunt din evenimente sau concerte. Când Sleepy ne-a trimis cererea sa de a-i suspenda contractul în aprilie, el însuși a atașat o copie a primului său contract cu noi, pe care l-a semnat atunci când era încă necunoscut în industria divertismentului. La articolul 12, paragraful 4, contractul prevede că taxele de înfățișare la concerte sau evenimente vor fi împărțite la cincizeci și cincizeci. Chiar dacă asta era în 2008, și era încă un începător, am împărțit profiturile cincizeci și cincizeci în zona care a fost cea mai importantă pentru un rapper, concerte și evenimente. Prin urmare, nu este adevărat să se pretindă că raportul de plată a fost 1: 9 pentru orice, cu excepția publicității. „

TS Entertainment a inclus o copie a acestei secțiuni a contractului. Agenția a mai spus că în 2007, când Sleepy făcea promoții ca parte a duo-ului de rap Untouchable, el era stagiar la o altă agenție. Conform TS Entertainment, Sleepy a plătit altei agenții o taxă de anulare pentru a semna cu TS Entertainment.

TS Entertainment a adăugat, de asemenea, că raportul de plată a fost revizuit de două ori după reînnoirea contractului cu Sleepy în 2016. Aceștia au declarat: „Chestiunile contractuale nu au fost unilaterale, ci au avut loc după discuțiile cu artistul. Prin urmare, nu este posibil să existe probleme cu raportul de plată. „

TS Entertainment a mai declarat că au plătit cheltuieli care nu erau incluse în contractul Sleepy, cum ar fi cheltuielile minime de întreținere și au anunțat că vor lansa încă o declarație despre acest lucru în curând.

Agenția a declarat: „În ultimii 10 ani, Sleepy și membrul personalului responsabil de contabilitate au analizat împreună conturile. După fiecare întâlnire, Sleepy făcea o fotografie cu documentele de care avea nevoie să-și amintească. Sleepy a fost pe deplin conștient de conturile sale financiare cu agenția, până la punctul în care a putut avea discuții detaliate cu membrul personalului și să  explice managementului.”

TS Entertainment a concluzionat: „În procesul pe care Sleepy l-a depus pentru a-și suspenda contractul, nu a menționat că agenția nu l-a plătit corespunzător. De asemenea, am dori să clarificăm că instanța a respins afirmațiile lui Sleepy că i-am violat contractul și că i-am încălcat încrederea.”

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s