Directorul agenției lui Sleepy înjură și amenință într-o convorbire telefonică înregistrată

În urma disputei dintre rapperul Sleepy și agenția TS Entertainment, a fost dezvăluită o conversație cu un în care un director al agenției înjură la telefon și amenință, refuzând să îl ajute?

Pe 26 septembrie, un raport exclusiv Sports Chosun a publicat conținutul unei presupuse conversații telefonice între un șef de la TS Entertainment numit Kim și managerul numit Shin, care conține multe înjurături și amenințări.

Potrivit Sports Chosun, conversația telefonică în cauză a avut loc în ianuarie 2019, având ca temă utilizarea mașinii de către artiștii TS Entertainment Sleepy și D.Action. Conform informațiilor, Sleepy, D.Action, un rapper de sprijin, precum și managerul lor de drum au călătorit cu o mașină mică, cu 4 uși, pentru a-și îndeplini programele, 2 zile la rând. Sleepy era chiar în cu piciorul în ghips la vremea aceea. În consecință, Sleepy și managerul rutier Shin au încercat apoi să-l contacteze pe Kim pentru a folosi una dintre dubele companiei, moment în care Kim s-a supărat și a început să înjure.

Kim ar fi spus: „O să te duc să te închid ****. Hyung **** a fost **** la armată. Ai crezut că nu sunt altceva decât **** apă sau ceva pentru că stăteam liniștit. **** a devenit mare pentru că a fost la emisiuni, va trebui să-l dau jos pentru ca acest **** să-și dau seama că nu și-a găsit idiotul cu care să se pună. Acest ****.

TS Entertainment admite că conversația telefonică a avut loc, cu toate acestea, agenția susține că înjurăturile au început de la celălalt capăt al telefonului cu D.Action și managerul de drum Shin.

TS Entertainment se confruntă în prezent cu dispute legale privind contractele exclusive ale artiștilor lor  Sleepy,  SECRET, membre din SONAMOO etc.

 

Sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s