Lee Seung Gi este un erou de acțiune la duș în noile poze din “Vagabond”

Spectatorii dramei  Vagabond” sunt răsplătiți cu poze în care Lee Seung Gi își etalează în fața camerei de filmat abdomenul său perfect lucrat!

Desigur, nu putem nega c ămodul în care arată Lee Seung Gi este un motiv suficient să urmărim serialul său cel nou!

În 26 septembrie, echipa de producție a K-dramei Vagabond” a publicat noi fotografii de la filmări cu protagonistul masculin principal. În poze, putem vedea munca fizică pe care a depus-o actorul pentru scenele interpretate de personajul său din dramă. Se presupune că Lee Seung Gi a lucrat foarte mult pentru a-și sculpta corpul, ca să dea o anumită imagine personajului său, „Cha Dal-geon”, care este un fost cascador.

Lee Seung Gi a participat în fiecare zi la antrenamente fizice intense pentru a-și construi musculatura și a primit antrenamente speciale pentru scenele sale de acțiune. Potrivit echipei de producție, Lee Seung Gi a început să râdă jenat când a trebuit să-și scoată bluza pentru filmare.

Un reprezentant al echipei de producție a declarat: „Volumul de efort și pasiune pe care Lee Seung Gi l-a depus pentru a deveni Cha Dal-geon a impresionat tot personalul de producție în fiecare filmare. Vă rugăm să așteptați cu nerăbdare să-l vedeți pe Lee Seung Gi făcând un nou pas în cariera sa actoricească cu rolul său Cha Dal-geon „.

 

Sursa: ews.sbs.co.kr

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s