Shin Seung Ho a vorbit într-un interviu despre cariera sa în actorie și colegii din “Moments Of 18”

Datorită rolului său excelent din “Moments Of 18”, Shin Seung Ho a devenit un actor popular peste noapte.

Un personaj recent apărut pe scena K-dramelor, Shin Seung Ho a reușit rapid să convingă publicul de potențialul său de actor. El a vorbit într-un interviu despre carieră și planurile de viitor.

Întrebat cum a fost experiența lui din serial, Shin Seung Ho a spus: „A fost primul meu proiect TV. Am cunoscut o distribuție și un personal atât de grozav, așa că platourile au fost mereu pline de viață și distracție. Sunt trist că s-a sfârșit. Părinților mei le-au plăcut și lor. Fratii mei și familiile lor mă puteau vedea și mai mult, deoarece trebuia doar să pornească televizorul și să mă privească. ”

În dramă, Shin Seung Ho a lucrat alături de Ong Seong Wu și Kim Hyang Gi și nu a avut decât laude pentru colegii săi. El a spus: „Mi-a plăcut foarte mult să lucrez cu Ong Seong Wu. Conflictele noastre au constituit o mare parte din povestea dramei, astfel încât, în mod natural, am devenit apropiați și ne-am lipit unul de celălalt. Și am lucrat bine și noi. Ca actor și ca persoană, Ong Seong Wu este foarte vesel și plin de viață. E atât de distractiv. Avem multe în comun.”

Despre Kim Hyang Gi, Shin Seung Ho a spus: „Este un senior atât de experimentat când vine vorba de actorie. Are atâta experiență și am multe de învățat de la ea. Cu toate acestea, este strălucitoare și plină de viață, așa cum te aștepți de la cineva de vârsta ei.”

Kim Hyang Gi joacă de când era copil, iar o altă actriță cu o astfel de experiență cu care Shin Seung Ho a avut șansa să lucreze este Kim So Hyun din seria Netflix „Love Alarm”. El a spus: „Indiferent de vârstă, eu am un respect atât de profund pentru Kim So Hyun și Kim Hyang Gi. Când eram atlet, am trecut prin câteva bătălii. În calitate de o persoană care știe ce înseamnă să te concentrezi pe un singur vis de la o vârstă fragedă, am atât de mult respect pentru ei șle cred că sunt atât de mișto. Ori de câte ori lucrez cu ele, am atât de multe de învățat. Sunt prieteni pe care îi recunosc. ”

Shin Seung Ho a vorbit și despre rolurile pe care ar dori să le aibă în viitor, menționând personajul lui Park Seo Joon în „Fight My Way”. El a explicat: „Vreau să iau un personaj care este realist și îmi oferă șansa să afișez o gamă largă de emoții, de la fericire la tristețe, furie și bucurie. Cred că dacă joc un atlet, s-ar putea să mă conectez mai mult cu personajul. ”

În cele din urmă, Shin Seung Ho a fost întrebat dacă are următorul său proiect și el a spus: „Nu este nimic concret până acum. Dar, fiind încă un începător, vreau să apar în cât mai multe proiecte și să joc cât mai multe personaje. Vreau să îmi asum această provocare.”

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s