Peakboy devine victima glumelor lui Yoo Jae Suk + vorbește prietenia cu V din BTS

Yoo Jae Suk a glumit pe seama popularității în creștere a lui Peakboy și a modului cum se îmbracă de când e vedetă. Rapperul a povestit câte ceva despre prietenia cu V din BTS.

În episodul din 28 septembrie al emisiunii tv „How Do Play Play?” de la postul MBC, Yoo Jae Suk și invitații săi producători au discutat detaliile melodiei lor.

Yoo Hee Yeol l-a salutat pe Peakboy, care a venit la întâlnire cu Paul Kim, iar el a comentat că a fost prima dată când l-a văzut pe rapper. „Acesta este Peakboy, care se află în aceeași agenție cu Paul Kim”, l-a prezentat Yoo Jae Suk. „El a devenit un subiect fierbinte pentru că este un apropiat al lui V.”

Producătorii au urmărit apoi un clip cu Peakboy, Heize și Paul Kim care discutau în timp ce scriau versuri pentru o piesă împreună. Heize și Paul Kim au decis să scrie din punctul de vedere al persoanelor care se îndrăgostesc și încep să observe lucruri unul despre celălalt, iar Peakboy a spus: „Nu prea am tact, așa că voi scrie din punctul de vedere al cuiva care are dă un răspuns la situația ta.”

Yoo Jae Suk s-a întâlnit mai târziu cu Peakboy la studioul de înregistrări. Comediantul a comentat imediat aspectul schimbat al rapperului de la show: „Te-ai schimbat atât de mult”, a spus Yoo Jae Suk. „Dacă faci asta, oamenii care urmăresc vor [spune ceva]. Nici măcar nu este sezonul de pulover.” Întorcându-se către Paul Kim, el a continuat: „De ce este Paul Kim atât de rău? Peakboy, nu ar trebui să acorzi prea multă atenție [aspectului tău] când vii aici. ”

Paul Kim a glumit: „Are boala celebrității”, iar Peakboy a răspuns: „De obicei așa arăt când ies. Voi juca ca o semi-celebritate doar pentru ziua de azi.” Yoo Jae Suk a comentat: „Paul Kim bate câmpii mult. Peakboy a devenit într-adevăr o personalitate TV. ”

Peakboy apoi l-a făcut mândru pe Yoo Jae Suk, dezvăluind: „Părinții mei au urmărit episodul săptămânii trecute din „How Do You Play?”, iar tatălui meu i-a plăcut foarte mult. S-a dus la un restaurant de grătare și s-a lăudat că fiul său e cântăreț, deși nu a mai făcut asta niciodată. El a spus că am mers și la emisiunea lui Kang Ho Dong.” Comediantul a răspuns:„ Vă rugăm să corectați numele lui Yoo Jae Suk ”.

Yoo Jae Suk a întrebat apoi: „Te-a sunat V?” Și Peakboy a răspuns: „Ne-am uitat împreună în timp ce mâncam.” Auzind acest lucru, Yoo Jae Suk a comentat: „Peakboy e una, dar multe persoane sunt invidioase pentru conexiunile tale personale [ inclusiv V, Park Seo Joon și Choi Woo Shik]. Există multe persoane care își propun să-l distribuie (în spectacole) pe Peakboy pentru legăturile sale personale.”

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s