“Extraordinary You” lansează noi teasere cu Rowoon, Kim Hye Yoon și Lee Jae Wook

“Extraordinary You” se lansează în 2 octombrie și aduce pe micile ecrane o  poveste amuzantă de iubire inspirată dintr-un webtoon. Personajele principale sunt mai mult decât atractive: Rowoon din SF9, Kim Hye Yoon și Lee Jae Wook.

„Extraordinary You” se bazează pe un webtoon de dragoste de tip fantezie despre o elevă de liceu pe nume Eun Dan Oh (interpretată de Kim Hye Yoon), care descoperă că trăiește ca personaj într-un manhwa (comic coreean) și care se luptă pentru a găsi dragostea. Rowoon joacă, de asemenea, un personaj coleg de manhwa numit Numărul 13, care nu are nume și care, atunci când o întâlnește pe Eun Dan Oh, începe să se schimbe pe măsură ce sentimentele sale cresc. Lee Jae Wook este tipul chipeș și bogat după care  Eun Dan Oh a suspinat toată viața, logodnicul ei, un tip rece și indiferent.

Când în poveste intervine Numărul 13, eroina principală începe să se schimbe, la fel și povestea ei.

În noul trailer, Eun Dan Oh (Kim Hye Yoon) începe să observe lucruri ciudate care se întâmplă în lumea ei. Ea spune: „Mi-am pierdut amintirile și am văzut lucruri care nu sunt acolo. Cred că personalitatea mea chiar s-a schimbat.” În cele din urmă, unul dintre personaje îi spune că trăiește într-o poveste (bandă de desene numită manhwa). Trailerul arată o serie de evenimente dramatice, iar la final, Eun Dan Oh ia decizia de a merge împotriva oricărei povești scrise pentru ea. Ea spune: „Eu sunt eu, Eun Dan Oh. Sunt reală.”

De asemenea, drama a lansat noi imagini ale lui Eun Dan Oh, la bibliotecă, în căutarea unei modalități de a-și decide propria soartă, moment în care are o întâlnire cu personajul tăcut din fundal numit Numărul 13 (Rowoon).

Un al doilea triunghi de dragoste se formează în jurul lui Yeo Joo Da (interpretată de Naeun din trupa April), o elevă bună și cu inimă mare, care este frumoasă atât în interior cât și în exterior. În ciuda faptului că a fost tachinată de colegii de clasă pentru că este săracă, Yeo Joo Da are o personalitate neobișnuit de veselă și optimistă, iar ea ajunge să atragă atenția a doi prieteni apropiați: Oh Nam Joo (interpretat de Kim Young Dae) și Lee Do Hwa ( jucat de Jung Gun Joo).

Oh Nam Joo, cel mai privilegiat și popular student din școală, este stereotipul de băiat rău, cu cicatrici emoționale ascunse, în timp ce jucăușul și fermecătorul Lee Do Hwa ocupă locul doi în școală, fiind depășit doar de prietenul său apropiat Oh Nam Joo din punctul de vedere al statutului social.

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s