Membrii BTS anunță un serial cu filmări din vacanța lor extinsă

Sunteți pregătiți să vedeți ce au făcut membrii grupului BTS din prima lor pauză mai lungă? Aveți aici programul difuzării jurnalului lor de vacanță.

La 1 octombrie (respectiv 30 septembrie în România), Big Hit Entertainment a distribuit un program pentru seria care se va intitula „BTS Vacation LOG”. În august, grupul de idoli a intrat într-o perioadă oficială de odihnă și se pare că membrii au filmat părți din vacanța lor pentru a le împărtăși cu fanii lor ARMY.

Mesajul pe Twitter anunță: „Viața specială de zi cu zi a BTS pe care doreau să o arate lui ARMY vine în curând”. Au fost adăugate și hashtag-uri care spun: „Filmate de membri”, „Jurnalul de vacanță al BTS”, „Împărtășit cu ARMYs”, „Ziua ARMY” „Săptămâna ARMY ” și „Ne vedem la 21:00”.

Cronologia programului include: vlogul de pescuit noaptea al lui Suga, care va apărea pe 2 octombrie, „afacerea foarte importantă” a lui J-Hope, adică o cronică a celei mai recente colaborări  “Chicken Noodle Soup” cu Becky G, pe 3 octombrie, călătoria de nouă zile a lui RM în Europa cu prietenul său, care prezintă un turneu la muzeul de artă pe 4 octombrie, vlogul de pescuit al lui Jin în 7 octombrie, vacanța luicu câinele său Yeontan și excursii la ocean și la internet cafe pe 9 octombrie, vlogul lui Jimin cu aventurile sale în Paris și Hawaii, în 10 octombrie, și sesiunea de antrenament a lui Jungkook pe 11 octombrie.

Ce vă doriți să vedeți cel mai mult?

 

Sursa

2 gânduri despre „Membrii BTS anunță un serial cu filmări din vacanța lor extinsă

  1. Pingback: J-Hope le mulțumește tuturor după lansarea “Chicken Noodle Soup” + oferă imagini de la filmarea MV-ului – K-pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s