Top 10 actori cei mai bine plătiți în 2019

Surpriză! Următorii 10 domni sunt staruri Hallyu ultra cunoscute, dar este posibil ca veniturile pe care ei le încasează pentru o apariție să vă mire puțin.

Pentru amatorii de K-drame și nu numai, vă prezentăm lista primilor 10 actori din 2019 în ceea ce privește încasările pentru fiecare apariție/episod în care joacă. Îi vom lua în ordine descrescătoare, de la cel mai „prost”  plătit la cel mai bine plătit.

Ji Chang Wook

Ji Chang Wooka fost așteptat să revină din armată anul acesta, pentru că toate dramele lui sunt un succes. Actorul cere 42 000 de dolari pentru fiecare episod în care apare. El este foarte recunoscător publicului pentru apreciere și spune cu sinceritate că motivația lui principală să joace este faptul că își poate asigura pâinea cea de toate zilele. Cu un asemenea salariu însă probabil își va asigura pâinea pentru restul vieții.

Wookie a revenit acum pe micile ecrane cu drama „Melting Me Softly”.

Song Jung Ki

Cu 50 300 USD pentru fiecare apariție, ultra carismaticul Song Jung Ki rămâne în top 10 cel mai bine plătiți și nu ne miră deloc faptul că deține proprietăți de milioane de dolari (pare care le-a împărțit recent cu fosta lui soție).

Actorul tocmai a încheiat de filmat pentru serialul „Arthdal Chronicles„.

Lee Jong Suk

Pe același loc cu Song Jung Ki la încasări din fimări se află Lee Jong Suk. El și-a început cariera ca unul dintre cele mai tinere modele la Săptămâna Modei de la Seul și a făcut o tranziție ultra ușoară către actorie. Fiecare serial al său este un succes și el este răsplătit cu 50 300 dolari pentru fiecare episod. Popularitatea lui este ceva de speriat nu numai în Coreea de Sud, dar și în alte țări din Asia, precum Indonezia, unde un fanmeeting al său se transformă într-un eveniment la care participă zeci de mii de fani.

Actorul s-a înrolat în martie, chiar la finalul filmărilor pentru “Romance Is A Bonus Book”, deci îl vom revedea abia în ianuarie 2021.

Imagini pentru lee jong suk Romance Is a Bonus Book

Yoo Ah In

Uneori mai controversat, Yoo Ah In este însă incontestabil un talent înnăscut la actorie și acest lucru se reflectă și în onorariile sale, fie că vine vorba de un film, sau de un serial. 58 700 de dolari, atât costă un episod cu el.  Carisma lui și popularitatea îi fac pe producători să se bată pe el, dar actorul este foarte selectiv când își alege proiectele. Ultima lui K-drama a fost în 2017, „Chicago Typewriter„, dar în 2019 va juca alături de Park Shin Hye în filmul „Alone„.

Lee Seung Gi

Cine nu îl place pe Lee Seung Gi? Cunoscut pentru personalitatea sa versatilă, abilitățile sale de a cânta și corpul său mai mult decât bine lucrat, actorul a plecat în armată lăsând publicul să suspine după rolul său din „Hwayugi: A Korean Odyssey” iar acum apare cu Suzy în drama blockbuster „Vagabond„, care a fost cumpărată și de Netflix. Pentru faptul că fiecare proiect al său este un hit, și pentru carisma lui, pentru care publicul îl adoră, actorul este recompensat cu 59 000 de dolari pentru fiecare apariție.

Image may contain: 1 person, standing and ocean

Lee Min Ho

Lee Min Ho s-a întors și el din armată de curând și deocamdată a apărut rar pe rețelele de socializare și în câteva reviste/evenimente publice. Cu toate acestea, el primește în continuare 62 000 de dolari pentru un episod/film. Ultimul serial în care a jucat a fost drama hit ‘The Legend of the Blue Sea” și va reveni în 2020 cu „The King: Monarch of Eternity”.

So Ji Sub

Și-a început cariera ca model pentru un brand de jeans și a devenit unul din cei mai bine plătiți actori din industrie. El este plătit cu 67 000 de dolari la fiecare apariție și este  apreciat pentru rolurile sale din filme, dar și din K-drame, unde a abordat diferite teme. În „Terrius Behind Me” a fost extrem de lăudat pentru modul în care și-a jucat rolul de agentului secret care devine un fel de „bonă de la forțele speciale”. Zvonurile spun că în viitorul apropiat va renunța la statutul de celibatar pentru a se căsători cu iubita lui, o prezentatoare tv.

Jo In Sung

Acest star cu talent actoricesc din naștere, care poate juca roluri extrem de diferite, atât în filme cât și în seriale, are onorarii de la 67 300 de dolari în sus per episod. Toate aparițiile sale se bucură de succes. Filmul „A Frozen Flower” a fost un mega hit în 2008 și rămâne în continuare un film emblematic sud coreean. În 2019, el a lucrat pentru filmul „Escape” și se zvonește că va reveni și cu o nouă drama în curând.

Hyun Bin

Nu știu ce să vă spun mai exact despre Hyun Bin ce nu cunoașteți deja. Are deja în palmares adunate atâtea filme și seriale de succes, încât orice rol al decide să accepte, acesta îi va aduce mult succes. Deși este destul de greu de prins pentru un proiect, el este și plătit regește, cu 83 900 de dolari pentru fiecare apariție. Asta înseamnă că nu oricine și-l poate permite, dar și că, dacă accepte să joace cu tine în echipă, toată lumea îl va urmări. Cel mai bun exemplu este serialul „Memories of the Alhambra„, care a făcut un rating pe măsură și vânzări incredibile. Următorul său rol va fi în K-drama „Love’s Emergency Landing„.

Kim Soo Hyun

Deși abia a revenit din armată, deci nu a mai avut apariții tv multă vreme, el rezistă în continuare în poziția de cel mai bine plătit actor Hallyu. Pentru fiecare episod în care apare cere 84 000 de dolari, iar producătorii spun că, datorită succesului serialelor sale, este cel mai mare star Hallyu. Scurta lui apariție în episodul final al dramei „Hotel Del Luna” a făcut să explodeze internetul cu speculații legate de o posibilă continuare a serialului, cu el în rol principal. Asta pentru că publicul îl adoră și îi e foarte dor de el. El a promis că în 2020 va saluta publicul cu noi proiecte. Deocamdată, contractul său cu agenția Key East va expira în luna decembrie.

Imagini pentru kim soo hyun

Image may contain: 2 people, people standing

Image may contain: 2 people, indoor

 

Sursa

Un gând despre „Top 10 actori cei mai bine plătiți în 2019

  1. Dumy 13

    Mi-am adus aminte de o postare care suna asa ”La ce salariu primesc sportivii si cantaretii, am inteles ca educatia fizica si muzica sunt materiile cele mai importante” 😀

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s