Gyuri, fosta membră KARA, se află într-o relație cu un bărbat din afara industriei de divertisment

Former KARA Member Park Gyuri Confirmed To Be In Relationship With Non-Celebrity

Park Gyuri, fosta membră KARA, a confirmat faptul că este într-o relație cu cel mai mare nepot din familia Dongwon.

Potrivit jurnaliştilor de la The Fact, Gyuri se află, în prezent, într-o relație cu Song Ja Ho, care este un custode de artă și cel mai mare nepot al familiei Dongwon, ce deţine o companie industrială cu acelaşi nume. El este cu șapte ani mai tânăr decât ea și s-au cunoscut la expoziția de artă a lui Jon Burgerman din Coreea.

O sursă de la agenția lui Park Gyuri, CNT Global, a confirmat faptul că aceştia se întâlnesc: „Park Gyuri a fost mereu interesată de artă, chiar vizitând diferite galerii în timpul liber, iar pe Song Ja Ho l-a cunoscut la expoziția de artă a lui Jon Burgerman. Din moment ce împărtășesc un interes comun, au apărut şi sentimente unul pentru celălalt și au început recent să se întâlnească.”

Sursa a mai adăugat: „Unul dintre principalele motive pentru care au fost atrași unul de celălalt, este interesul lor comun pentru artă. Sunt foarte fericiţi la moment şi pentru că şi-au început relația recent, nu sunt pe cale să se căsătorească. Sperăm că îi veţi susţine”.

Reprezentanţii centrului de artă M Contemporary, unde activează la moment Song Ja Ho, au fost întrebaţi despre cum s-au cunoscut cei doi, la care aceştia au răspuns: „Nu putem discuta despre viața personală a angajaților noștri.”.

Este pentru prima dată de la debutul ei din 2007 cu trupa KARA, când Park Gyuri se află într-o relație dezvăluită publicului. De când membrele grupului au luat-o pe drumuri diferite în 2016, Park Gyuri a activat în calitate de actriţă și a semnat, recent, cu agenția CNT Global.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s