[CCC] Zico evocă scandalul Jung Joon Young în versurile sale? + fanii furioși că e susținut de Chanyeol din EXO

„N-am văzut niciodată un videoclip de genul ăsta, jur în fața lui Dumnezeu” spune Zico, făcând referire la „videoclipul lui Jung Jun Young în versurile piesei noi.

Rapperul Zico a abordat în mod direct controversele care i-au implicat numele în scandalul telefonului auriu al lui Jung Joon Young în noul său album „THINKING part.1”, care a fost lansat pe 30 septembrie.

Zico a fost legat indirect de povestea complicată ce a pornit de la clubul „Burning Sun și chatul vedetelor, care au dus la arestarea lui Jung Joon Young. El a menționat anterior existența unui telefon auriu la „Radio Star” de pe MBC din 2016. Zico a dezvăluit că Jung Joon Young are un „telefon auriu”. Rapperul a explicat că telefonul nu este un „telefon mobil obișnuit” și este folosit doar pentru mesajele KakaoTalk. El a adăugat: „Este doar pentru situații de urgență” și a spus: „Există multe persoane acolo ca o colecție de pokemon”. La vremea respectivă, oamenii credeau că asta înseamnă multe persoane în lista de contacte, dar internauții ajung să aibă o idee diferită după ce problema filmărilor ascunse ale lui Jung Joon Young a ieșit la iveală. Mulți internauți au început să arate cu mâna către Zico pentru că știa de existența telefonului auriu și de conținutul acestuia.

Cu toate acestea, Zico a continuat să susțină că nu a avut nicio legătură cu scandalul. Una dintre piesele sale, „Extreme”, pare să atragă cel mai mult atenția datorită trimiterii sale directe la telefonul de aur, afirmând „Nu am văzut niciodată un videoclip de genul acesta, jur în fața lui Dumnezeu”.

Sursa: M + News prin Nate

1. [+874, -15] În acest moment este practic Jung Jun Young Gate

2. [+813, -12] Totul este ala o  mizerie

3. [+704, -20] „Fiziognomia este știință”

4. [+109, -0] Ceea ce nu înțeleg este că a pretins că s-a uitat la telefonul auriu pentru contacte, dar de ce să mergi la casa prietenului tău și să te uiți prin contactele sale timp de ore întregi?

5. [+101, -0] Ce idiot din lume se uită prin lista de contacte a altcuiva, deoarece este atât de distractiv, și îl numește un telefon auriu și îl caută de fiecare dată când merge pe la casa lui? Chiar crede că publicul este prost să se creadă asta?

6. [+64, -0] Uitându-te pe lista de contacte a cuiva  ore întregi … sigur

7. [+49, -1] Mai bine nu mai menționai deloc asta ;;;

8. [+47, -1] Ești idiot, ce nebun merge în casa altcuiva și se uită prin agenda de contacte a telefonului?ㅋㅋㅋ ㅋㅋㅋ ㅋㅋㅋ Chiar crede că suntem atât de proști

9. [+37, -0] El poate pretinde tot ce vrea, nimeni nu-l va crede

10. [+25, -1] Cine merge în casa cuiva și caută telefonul (gazdei)?  Unde e logica în asta?

Articol: Fanii supărați pe  Chanyeol din EXO că îl susține pe Zico – „Dezamăgită ca femeie”

Sursa: Seoul News via Nate

1. [+296, -14] Sunt sigură că toată lumea este la fel, asta este general cunoscut (știință)

2. [+226, -8] Și sunt sigur că SM va amenința că va da în judecată peste câteva ore … întotdeauna același model

3. [+161, -4] ㅜ ㅜ

4. [+29, -0] Singura diferență este că nu a fost în chat-ul grupului

5. [+20, -0] Sunt și un fan EXO, dar pentru un idol cu fani de sex feminin care sprijină un artist care face o glumă din drepturile femeilor .. și postează despre asta pe Instagram .. ㅋㅋ .. Chanyeol- ah .. trezește-te, uită-te în jurul tău ㅠ De ce ar trebui ca EXO și fanii lor să umble pe coji de nucă din cauza ta …? Nu am intenția să protejez acest lucru ㅠ

6. [+9, -2] Îl văd pe Chanyeol pierzând bani

7. [+8, -0] Chanyeol-ah, rupe legătura cu el, gândește-te la echipa ta și la fanii tăi

8. [+2, -1] Zico are deja o revenire atât de curând după acel scandal?

 

Sursa 1 Sursa 2

Un gând despre “[CCC] Zico evocă scandalul Jung Joon Young în versurile sale? + fanii furioși că e susținut de Chanyeol din EXO

  1. În primul rând nu inteleg aceste bănuieli și acuzații asupra lui Zico doar pentru niste versuri dintr-o melodie care poate nici nu se refereau la asta. Dar sa nu uitam ca coreenii sunt experți cand vine vorba de lansarea unor ipoteze fără logica
    Si in al doilea rand de ce il baga si pe Chanyeol în asta?!!!!!!! Se stie ca el asculta multe melodii de la diverși artiști, cum a facut si cu piesa lui Zico care i-a plăcut de aceea a facut o postare cu aceasta (si nu este prima! Chanyeol mai face postari cu unele melodii care ii plac).

    Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s