[CCC] SuperM debutează cu melodia „Jopping”

Imagini pentru superm jopping mv gif

Pe 4 octombrie, SuperM, cel mai nou grup de băieți de la agenția SM Entertainment, a debutat cu melodia de titlu „Jopping”. Cum era de așteptat, a fost acordată o atenție deosebită piesei, videoclipului, ținutelor, inclusiv coregrafiei care este una pe măsura așteptărilor.

Oare ce părere au coreenii cu privire la lansare?

Ei bine, înainte de a citi comentariile lor, vă îndemn să vizionați videoclipul de debut și să ascultați (încă o dată) cântecul.

 

 1. Cred că rapul și ritmul e bun, îmi plac părțile lui Mark. Dar refrenul nu este unul chiar reușit .. Clipul e bun … În concluzie, nu prea am fost cine știe ce impresionat
 2. Taemin arată bine. Melodia i se potrivește cel mai bine lui Baekhyun. Abia aștept să văd prestațiile live.
 3. Ehㅋㅋㅋ Doar mie îmi miroase a China ㅋㅋㅋ e părerea mea ㅋㅋ ㅋㅋㅋ Este ca o melodie și un clip tipic k-pop, așa cum își imaginează străinii..
 4. Nu prea m-a impresionat melodia, dar videoclipul e cu adevărat bun ㅠㅠㅠㅠ E ciudat că SM a investit atât de mulți bani pentru realizarea lui ㅋㅋㅋㅋVa fi o rușine dacă trupa va eșua ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ
 5. O melodie tipică k-pop … Au făcut ceea ce fac de obicei.  Chiar cred că pot cuceri America cu așa ceva?
 6. Au cheltuit foarte mulți bani, dar melodia nici măcar nu pot să o ascult … Deși videoclipul e bunicel.
 7. SM oferă cântece proaste artiștilor buni
 8. Impresionat … Cred că Kai arată superb.
 9. Se pare că aceasta piesă ar putea avea succes în China, dar nu în America.
 10. Taemin are o tunsoare bună ㅋㅋㅋㅋ Îmi place melodia, dar stau și mă gândesc, oare va avea succes în America?
 11. Mmm … Cred că ar fi mai bine să promoveze această piesă în China, nu în America.
 12. Nu prea mi-au plăcut părțile de rap. Taemin și Baekhyun au părți bune.
 13. Dacă intenționează să promoveze în State, trebuiau să acorde o atenție deosebită melodiei de titlu, nu ținutelor și videoclipului.

Voi ce spuneți?

sursa

11 gânduri despre “[CCC] SuperM debutează cu melodia „Jopping”

 1. Ieri era vorba că apăruse melodia pe internet înainte de data la care trebuia să apară. Și, cu părere de rău, vreau să spun că nici americanii sau alți fani din alte țări nu au o părere prea bună despre melodie. Spuneau că e precum o melodie respinsă de la NCT. La cum era descrisă, chiar am crezut că e ceva rău, dar mie personal mi-a plăcut. Acum eu chiar îmi doresc să aibă succes, pentru că băieții muncesc mult și sunt chiar buni.

  Apreciază

  • Respinsa? Dar cand a avut NCT o melodie de genul?:))) Adica cu siguranta as fi ascultat-o. Productia este buna, se vede ca SM si-a dat silinta in special, dar da, parerile nu sunt asa bune. Chestia este ca la multi oameni nici nu le place combinatia, asta de cand s-a anuntat grupul.

   Apreciază

 2. “O melodie tipică k-pop … ” Deloc 😹. Ar vrea ei sa fie toate melodiile kpop așa!
  Coreenii prefera melodiile mai ușoare, gen Baladele și conceptele cute. Era de așteptat sa nu le prea placa.
  Video-ul nu are nicio treaba cu China. Melodia asta e prea mult și pentru coreeni, dar apoi pentru chinezi?
  “. Și, cu părere de rău, vreau să spun că nici americanii sau alți fani din alte țări nu au o părere prea bună despre melodie. ” Foarte foarte mulți exols au spus ca nu vor susține SuperM. Ei vor doar comeback-uri EXO. Same goes to NCT, WayV și Shinee.
  Și melodia asta a fost compusă special pentru SuperM. Versurile, coregrafia, MV-ul …. Toate au fost făcute special pentru SuperM! Nu pentru NCT, nu pentru Shinee, nu pentru EXO sau alta trupa.

  Apreciază

  • Eu una asta nu am înțeles și nu voi înțelege, dacă ei sunt exols sau în general fanii unei trupe sau ai unui membru din grup, nu ar trebui să susțină proiectele în care trupă sau membru respectiv participă? Să spui că nu-ți place melodia e o chestie, dar să nu susți de la început trupa e ridicol. Eu am înțeles că vor comeback-uri, dar, spre exemplu, la Shinee de unde să-i scoată? Că băieții în afară de Taemin sunt în armată. Am văzut că multă lume se plângea că doar Mark și Taeyong au versuri, ieri când am ascultat melodia mi-am dat seama că nu e așa, îmi place cum au făcut distribuirea, parcă piesa se potrivește la toți membrii.

   Apreciază

   • “Am văzut că multă lume se plângea că doar Mark și Taeyong au versuri, ieri când am ascultat melodia mi-am dat seama că nu e așa, îmi place cum au făcut distribuirea, parcă piesa se potrivește la toți membrii.”
    Taemin Si Baek au cele mai multe versuri. Lucas abia daca zice ceva…

    Apreciază

    • Oh, îmi pare rău de Lucas atunci. Nu am văzut și varianta cu versurile, doar ce am auzit eu și am avut impresia că-l aud mai mult și pe el. În fine, ideea e că lumea s-a cam plâns degeaba. Mai ales de Baek, chiar văzusem postare pe instagram că el și Kai nu au versuri deloc 🙄. Eu chiar îmi doresc să aibă succes în America și oriunde în lume, să le demonstreze coreenilor că toate comentariile lor au fost degeaba.

     Apreciază

   • Un fan care este intr-un fandom pentru un grup, este in special pentru grupul respectiv, adica nu este obligat sa sustina un membru solo sau intr-un alt proiect. Am observat ca mai sunt oameni care zic ca astia nu sunt fani adevarati, dar nu este asa, ai dreptul sa alegi.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s