[CCC] Lee Dong Wook trece strada pe roșu la aeroport, iar oamenii nu sunt prea încântați

Internauții au din nou păreri diferite! Lee Dong Wook a fost surprins ajungând la aeroport devreme dimineața pentru a prinde zborul, care îl va duce la programul său din străinătate.

Cu toate acestea, el a fost văzut traversând strada când semnalul era încă roșu. Garda lui de corp mergea înaintea lui, chiar dacă nu avea voie să traverseze, iar actorul urma orbește bodyguard-ul.  

Curând, realizând că se plimba pe stradă când îi era interzis, a alergat repede să traverseze restul străzii.

lee dong wook red light 1

lee dong wook red light 5

Cu toate acestea, mulți internauți coreeni au început să-l critice pentru încălcarea semnalului semaforului. Aceștia au susținut că este iresponsabil pentru viața lui și pentru încălcarea legii ca persoană publică. 

”Văd o mulțime de comentarii care susțin că nu trebuia neapărat să aștepte dacă nu există mașini. Asumarea semnalelor de trotuar este o lege a societății, de ce el nu ar trebui să asculte? Trebuie să încalce legi dacă nu sunt mașini, are sens?”

Lee Dong Wook are o imagine bună, de aceea oamenii îl apără. Dar a fost prins de aparatul foto, așa că este corect să fie criticat, însă oamenii îl tot scuză în locul său și nu trebuie.  Imaginează-ți ce ai fi spus dacă Yoo Seung Jun ar fi făcut-o”

”Nu e bine ce face..”

”Voi treceți când lumina roșu este aprinsă la semafor și vă mândriți cu asta? Copiii pot să-l vadă și să-l copieze … este un personaj public!”

”Cine îl apără că nu trece strada regulamentar cred că este dus cu pluta”

lee dong wook red light 6

Dar mulți alții l-au apărat, susținând că a fost atât de devreme dimineața încât nu existau mașini în jur. Ei au subliniat, de asemenea, că Lee Dong Wook arăta extrem de obosit și, probabil, a făcut asta din greșeală:

”În locația de față de obicei nu se trece regulamentar.. este cunoscută pentru asta.”

”Reporterul cred că este un anti-fan”

”Doar cei care nu au trecut niciodată pe roșu au dreptul să îl critice!”

Deci chiar dacă este dimineața devreme și nu există mașini în jur, acest reporter se aștepta ca Dong Wook să aștepte lumina verde??”

”Nu este ciudat să aștepți lumina verde când nu există mașini? Acest reporter pare că a vrut să aibă faimă și să fie lăudat pentru ce a făcut. Noroc, băiete!”

Cu toate că a trecut pe roșu, nu a iscat accidente și a ajuns la timp la avionul său. Agenția nu a oferit nici o declarație oficială.

lee dong wook red light 8

Sursa

2 gânduri despre „[CCC] Lee Dong Wook trece strada pe roșu la aeroport, iar oamenii nu sunt prea încântați

 1. gyeheonminnie

  aishhhh
  lumina va rămâne roșu chiar și pentru ambele, mașini și pietoni, pentru că na, așa e sistemul. adică poți să aștepți mult și bine ca semaforul tau sa se înverzească in timp ce un lanț de mașini așteaptă același lucru.

  asta mă enervează un pic. fiecare semafor are buton pe care îl apeși când vrei sa treci strada (o voce asurzitoare îți spune politicos sa aștepți un pic), și oricum aștepți pentru ca semaforul va da verde mai întâi pentru mașini, apoi pentru pietoni
  de aceea toți urmează principiul: dacă mașini nu-s + e roșu și pentru mașini, trecem drumul

  da, am deviat un pic de la temă sorry

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s