Nayoung din Gugudan face echipă cu Dongheon și Yeonho din VERIVERY la „Immortal Song”

Watch: gugudan’s Nayoung Teams Up With VERIVERY’s Dongheon And Yeonho On “Immortal Songs”

Nayoung din Gugudan a făcut echipă cu doi idoli juniori, Dongheon și Yeonho din VERIVERY, pentru o evoluție specială la emisiunea „Immortal Song” de pe KBS!

Episodul din 5 octombrie al emisiunii a fost unul dedicat trupei Koyote, în timp ce artiști ca Yu Sung Eun și Giant Pink, MAMAMOO, Yook Joong Wan Band, Nayoung din Gugudan și VERIVERY, (G)I-DLE și Hoppipolla au apărut în calitate de artiști oaspeți.

Și Gugudan, și VERIVERY sunt manageriate de Jellyfish Entertainment. Fiind întrebați dacă au un nume de grup, Nayoung, Dongheon și Yeonho au spus că ei sunt echipa „GURIGURI”. Întrucât cei trei mimează structura grupului Koyote (2 membri masculini și o membră feminină), Nayoung a spus că ea va lua rolul lui Shinji, Dongheon va lua rolul lui Baekga, iar Yeonho va fi „Kim Jong Min din GURIGURI”.

În plus, membrii VERIVERY au pregătit, cu ceva timp in urmă, o evoluție dans pentru melodia „We Are The Future” de H.O.T, iar în timpul episodului cei doi membri au avut ocazia să danseze împreună cu Moon Hee Jun.

Într-un interviu acordat înainte de a ieși pe scenă, cei trei idoli au dezvăluit cat de emoționați erau, întrucât cele două trupe colaborau pentru prima dată și e prima dată pentru ei când vor cânta la „Immortal Song”. Melodia aleasă de ei pentru a o cânta pe scenă este „Passion” de Koyote.

După ce au cântat, Shinji l-a complimentat pe Yeonho în special și a spus: „Niciodată nu m-am gândit să înlocuiesc membrii masculini din Koyote, dar acum mă voi gândi.” Dar, din păcate, trio-ul nu a fost în stare să învingă, iar câștigătorul final al emisiunii a fost numit Hoppipolla.

Priviți mai jos evoluția trio-ului GURIGURI!

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s