8 clipuri care demonstrează cât de mari sunt bugetele celor 4 agenții de top

În momentul de față, cele patru mari agenții din industria K-Pop, SM, JYP, YG și Big Hit au milioane de dolari la îndemână. Nu le este frică să se laude cu veniturile pentru care au muncit mult, investind bani grei în videoclipurile artiștilor săi. Cum am spus mai sus, aici avem opt videoclipuri care demonstrează cât de mare este bugetul acestor companii.

1.SM Entertainment

SM este cunoscută pentru faptul că are elemente futuristice în videoclipuri. De multe ori folosește mașini luxoase și decoruri extravagante, reușind să atragă toate privirile asupra producțiilor sale.

2.JYP Entertainment

JYP, în comparație cu SM Entertainment, are elemente de design mai simple. Totuși, decorurile sunt complexe și fascinante. Ei pun accent pe culori și editările posproducție, cum de altfel se poate observa și în videoclipurile grupurilor TWICE și Just2.

3.YG Entertainment

YG folosește foarte multă recuzită scumpă pentru a crea videoclipuri. Agenția folosește aproape mereu decoruri, videoclipurile trupei BLACKPINK servind drept dovadă. De asemenea, aceasta pune mult accent pe costumele artiștilor și cumpără haine de lux pentru ei.

4.Big Hit Entertainment

În sfârșit, Big Hit care deși este o companie nouă în topul „Celor 4”, nu se zgârcește în legătură cu videoclipurile sale. Clipurile artiștilor de multe ori sunt diferite față de anterioarele și de rareori decorurile și designurile se repetă, dovedind astfel creativitatea companiei.

SURSA: koreaboo

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s