Zico vorbește despre cum este să fi directorul general al unei agenții + diferența dintre el însuși ca persoană și artist

Zico Talks About Being CEO Of An Agency + Difference Between Himself As A Person And An Artist

Zico și-a împărtășit gândurile cu privire la conducerea propriei companii și și-a descris personalitatea din viața reală.

Pe 10 octombrie, artistul a apărut ca invitat în emisiunea radio „Jung So Min’s Young Street” de pe SBS PowerFM.

DJ-ul Jung So Min a spus: „Ai trecut de la muzician la (a fi) directorul general al unei agenții, trebuie să fii foarte ocupat în aceste zile. Ce faci când ai timp să te odihnești?” Zico a răspuns: „Mă uit pe Netflix sau dorm mult. Există multe cazuri în care dorm peste 10 ore.

Când a fost întrebat despre diferența dintre a fi artist în cadrul unei agenții și directorul general al uneia, Zico a răspuns: „Ceea ce este diferit este că toate deciziile sunt la mine. Este greu pentru că trebuie să iau o decizie satisfăcătoare și trebuie să fiu responsabil de toate. Încă nu am simțit lucruri bune despre faptul că sunt director general. Nu există multe diferențe.

În septembrie, Zico a lansat albumul „THINKING Part. 1” cu două piese de titlu. Vorbind despre „Human”, el a spus: „Este o melodie pe care am scris-o în timp ce mă gândeam mult la mine. Cred că a fost stabilită cu succes o conversație cu mine dacă multe persoane s-au regăsit în cântec. Sper că îl veți asculta confortabil.” Ca răspuns la o întrebare a unui ascultător despre importanța caprei din videoclip, Zico a declarat: „Vreau să o las deschisă diferitelor analize.”.

Zico a adăugat: „În loc să depășesc durerea de a crea, cred că am îmbrățișat-o” și „Am îngropat-o, s-a adunat și a devenit alimentația mea. Nu mă simt ușurat doar pentru că am terminat de făcut o melodie. Deoarece munca pentru post-producție nu este făcută, sufăr de un alt tip de presiune.

Zico a dezvăluit că și-a schimbat stilul, astfel încât ascultătorii să se poată concentra pe povestea noilor sale piese. El a spus: „Chiar am schimbat mult stilul. Am făcut și toate fotografiile pe un ton rece. Sper să vă concentrați pe poveste și pe partea interioară, mai degrabă decât pe aspectul meu strălucitor. Am muncit din greu pentru a scoate la iveală o mulțime de povești pe care, în interior, nu mi-am dorit să le ascult pe acest album.

Artistul a spus: „Cred că atunci când [oamenii] mă văd ca Zico, simt pe cineva ager și aspru” , „Dar umanul Woo Ji Ho (numele real al lui Zico) trăiește o viață foarte diferită de cea afișată. Deci cred că mulți oameni nu sunt familiarizați cu Woo Ji Ho.”.

Vorbind despre prietenul său, Crush, Zico a declarat: „Este amicul meu. Am emoții similare cu Crush.

Sursa: soompi

 

 

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s