Lisa şi CL cele mai bune membre dintr-o trupă de fete K-pop, potrivit The Guardian

Related image

Portalul The Guardian a întocmit o listă cu 25 cele mai bune membre ale trupelor de fete din toată lumea, iar CL şi Lisa din BLACKPINK sunt singurele artiste K-pop pe listă!

Lisa din BLACKPINK se află pe locul 24, iar The Guardian a lăudat-o pe artistă pentru apariţia ei sclipitoare şi memorabilă din clipul „Kill This Love”, care a cauza un adevărat haos printre fani, dar şi comunitatea internaţională ce urmăreşte fenomenul K-pop.

CL s-a poziţionat pe locul 19 The Guardian spunând că cel mai bun lucru la membra trupei 2NE1 e că a ştiut să evidenţieze stilul futuristic şi îndrăzneţ al grupului cu vulnerabilitatea şi sensibilitatea lor. De asemenea, le-a rămas în memorie şi prestaţia acesteia din 2012, unde a avut un papagal pe umăr.

sursă

6 gânduri despre „Lisa şi CL cele mai bune membre dintr-o trupă de fete K-pop, potrivit The Guardian

 1. Dee

  CL a fost și o să rămână un reper în kpop. Chiar dacă nu mai este prezentă pe scenă și nu mai are activitate încă strălucește.
  Personal cred ca Lisa este subapreciată în BP.. dar, aici demonstrează că poate.

  Apreciază

  Răspunde
  1. #BlueSky

   La ce te referi prin subapreciata? Din cate vad eu (Instagram, yt, poll.uri) Lisa e cea mai populara din BP, eu nu pot sa inteleg YG. De obicei agentiile promoveaza mai mult cel mai popular membru din trupa, dar YG tot se focuseaza pe Jennie, si cu toate astea, popularitatea acesteia nu este peste Lisa. No hate, nu am nimic cu Jennie, doar cu YG. 😉

   Apreciat de 1 persoană

   Răspunde
   1. J U L I A

    “Tot se focuseaza pe Jennie”! Si cum se focusează mai exact? Ca a fost ea prima care a primit o melodie solo? Una dintre ele tot era prima. Lui nu ii pasa de nimic in afara de profit!!! Dacă ii pasa de Jennie, dacă era “preferata lui“ nu o lansa pe ea prima știind cât hate își va lua! Lăsând la o parte hate-ul, Jennie chiar merita sa aibă prima solo-ul pentru ca are tot pachetul și pentru ca ea s-a antrenat cel mai mult. Deci cum se focusează? Ea doar cu SOLO Si Chanel este activa! Noroc cu Village Survival…
    Lisa a avut foarte multe fan meeting-uri, a colaborat cu multi dansatori Si anul asta a mers de 2 ori la Paris pentru Celine. Jisoo a aparut intr-o drama, a participat la evenimente ca Dior, Burberry si Cartier. Rosé, saracuta, a participat doar la YSL. Dar stim ca se pregateste pentru solo. Solo-ul ei nu a fost lansat nu din cauza YG, ci pentru ca ea asteapta momentul potrivit. Vrea ca totul sa fie perfect. Acum spune-ti pe cine se focuseaza?
    Numai In fandomul lor gasesti prostii de astea. “Ea are mai multe versuri”, “cealalta are haine mai faine” etc. Fanii F(x) nu au reactionat asa desi trupa nu a revenit de ani buni. Ce sa mai zic de fanii 2ne1, Ikon, Winner, B.A.P etc care au trecut prin multe situatii? Si nu au reactionat asa….
    Imi e dor de fanii de acum 5-6 ani. Imi e dor de perioada in care nu erau solo stans Si fan wars. (Mai erau 2-3 fani nebuni, dar nu era cum sunt unii acum).

    Apreciază

    Răspunde
    1. Dee

     La Rose și Jisoo e nepăsare lvl 9999999999.

     YG are obiceiul de a se focusa pe un membru și să-l facă celebru repede.

     Referitor la 2NE1.. doar fanul lor mă numesc. 2NE1 și-au luat șuturi până și de la companie și toți au rezistat, pentru că fanii au fost mereu acolo pentru ele și fanii încă își doresc o reuniune a lor și lansări de la Dara și CL de care YG a uitat 🙂 e inutil să vorbim despre ele.. sunt prea multe.

     Cât despre Lisa.. colaborările acelea cu dansatori de care spui nu cred că au în centrul lor neapărat YG. Lisa are multe activități pentru că nu e focusată doar pe cântat și e meritul ei nu al companiei.

     Apreciază

     Răspunde
 2. Kpop.idk_.

  Daca tot trebuia sa fie cnv prima dc nu a fost jisoo fiind cea mai mare…de unde stii ca jennie este cea care s a pregatit cel mai mult?…Nu numai jennie are „tor pachetul”In PB nu este vb doar despre jennie

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s