Taeyong din NCT își cere scuze personal colegului său din gimnaziu pe care l-a rănit

Taeyong din NCT a fost acuzat anterior că s-ar fi purtat urât în timpul școlii, având un comportament de tip homofob și ajutând la intimidarea unui coleg de clasă.

Wikitree a confirmat faptul că Taeyong a scris într-adevăr comentariul în care spunea că era homofob, dar comentariul nu a fost făcut cu rea intenție, deoarece persoana căreia i-a fost adresat cuvintele era prietenul său: „Taeyong a fost apropiat de persoana căreia i-a scris asta, deci nu au fost resentimente.”.

Victima bullying-ului a spus că tot ce își dorea era o scuză de la el, „Am trăit în durere ani de zile după incident. Am vrut doar să te întreb de ce ai făcut-o și să primesc o scuză sinceră.”.

Când victima a încercat să facă acțiunile anterioare ale lui Taeyong publice, aceasta a fost acuzată că a răspândit informații false și zvonuri, a suferit și a trăit cu frică, „A fost o rană pe care nu am putut-o curăța. Sentimentele mele erau reprezentate de altcineva. Am fost redus la a fi cineva care răspândea zvonuri.”.

Victima a trimis companiei SM Entertainment un e-mail spunând că și-ar dori să i se ceară scuze în persoană, dar nu a existat niciun răspuns din partea SM.

Cu toate acestea, după ce Taeyong s-a întors din Statele Unite pe 11 octombrie, a decis să se întâlnească cu una dintre victime. Artistul și- a recunoscut acțiunile și și-a cerut scuze direct victimei.

Cele două persoane s-au întâlnit pentru prima dată după 10 ani. Victima a plâns, în timp ce au stat în tăcere aproape o oră. După ce persoana respectiva s-a liniștit, Taeyong a fost primul care a spus ceva, înclinându-și capul în semn că își cere scuze. El a recunoscut faptele sale din trecut și și-a cerut scuze sincer.

Artistul a spus: „A trecut mult timp de când l-am văzut pe acest prieten și sunt supărat că îl întâlnesc într-un astfel de moment. Sincer, niciodată nu m-am simțit în largul meu din această cauză. În fiecare zi, de zeci de ori, mă gândesc „de ce am fost așa ”și regret.”.

Victima a ascultat fiecare cuvânt al lui Taeyong și a simțit sinceritatea din vorbele sale. În cele din urmă, după mai bine de 2 ore de discuții, victima a decis să-l ierte pe Taeyong.

Idolul a spus: „Pe atunci, mă exprimam foarte prost. Aș dori să-mi cer scuze sincer pentru observațiile și acțiunile mele negândite din perioada respectivă. Îmi pare foarte rău.”.

SM Entertainment a comentat: „Recent, Taeyong și-a cerut scuze personal prietenului său de la școala, care a fost rănit de greșelile acestuia, inclusiv de cuvintele și acțiunile sale lipsite de sens. Prietenul a acceptat scuzele lui Taeyong și amândoi s-au încurajat reciproc pentru creșterea lor în viitor. În plus, Taeyong și-a exprimat regretul față de prietenul său pe care nu l-a putut contacta. Taeyong nu va uita de trecutul său și îl va folosi ca o modalitate de a se ajuta să crească, să devină o persoană mai bună și să acționeze corect cu o mentalitate umilă. Vă mulțumim.”.

Sursa: koreaboo

 

3 gânduri despre “Taeyong din NCT își cere scuze personal colegului său din gimnaziu pe care l-a rănit

  1. Eu chiar cred că oamenii se schimbă și noul Taeyong nu pare să se asemene deloc cu vechea sa imagine. Cu toții facem sau spunem lucruri pe care după le regretăm, pentru că ne dăm seama că noi nu suntem de fapt așa.
    Cred că este la fel și pentru el.

    Apreciat de 3 persoane

  2. Pingback: Persoana care l-a acuzat pe Taeyong din NCT de violență ar fi încercat să se sinucidă din cauza fanilor NCT | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s