Ten dezvăluie o poză a echipei SuperM + inelele membrilor

Ten și-a deschis recent un cont pe Instagram, care acum este și funcțional, și a postat o fotografie de rămas-bun la plecarea grupului SuperM din SUA.

Membrii WayW Ten și Lucas și-au deschis conturi de Instagram, în timp ce debutau în SUA cu grupul SuperM. Până în 12 octombrie, fiecare a adunat mai bine de jumătate de milion de urmăritori, cifre impresionante pentru un debut pe Instagram. Deși o perioadă conturile le-au fost blocate, acum ele sunt din nou funcționale, spre bucuria fanilor, care așteptau de la ei la postări noi.

Și iată că Ten a încărcat mai multe poze, printre care și una în care vedem mâinile tuturor membrilor SuperM, care fac semnul trupei, cu mesajul: „PA. ABIA AȘTEPT SĂ REVIN”, referindu-se la faptul că membrii SuperM au părăsit SUA.

Din poză mai descoperim și inelele pe care Lee Soo Man, fondatorul agenției SM Entertainment,  le-a făcut cadou băieților.

Inelul lui Taemin este unul special, fiind și puțin diferit. Într-un Vlive, idolul a mărturisit că a văzut inelul pe degetul lui Lee Soo Man și că și l-a dorit el, iar că șeful agenției SM i-a îndeplinit dorința. Idolului îi place atât de mult inelul, încât îl poartă foarte des.

Vă place poza?

 

Sursa: kpopmap

 

Un gând despre “Ten dezvăluie o poză a echipei SuperM + inelele membrilor

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s