G.O și Choi Ye Seul prezintă filmul nunții lor!

Choi Ye Seul și G.O din MBLAQ au dezvăluit printr-un filmuleț fiecare detaliu al nunții lor!

Cei doi s-au căsătorit pe 28 septembrie, după ce au fost aproape 2 ani împreună. În ziua nunții lor, cuplul a dezvăluit că a organizat o ceremonie privată, cu aproximativ 70 de invitați, iar Mir din MBLAQ a oficializat ceremonia.

În 13 octombrie, cuplul a postat un videoclip care i-au teleportat pe fani la nunta acestora. Videoclipul începe cu Choi Ye Seul în rochia de mireasă, așteptând în cameră alături de prieteni și familie. În timp ce vorbea despre încălțămintea lui Choi Ye Seul, tatăl lui Choi Ye Seul a prezentat o poveste amuzantă despre toată agitația de dimineață. El a adaugat: „Trebuie să fiți calmi atunci când aveți un eveniment important.”

Mirele și mireasa au pozat mai apoi alături de prieteni. Choi Ye Seul a pozat alături de prietenii ei, iar mai târziu i s-au alăturat G.O, Mir și Seungho. Cei trei membri MBLAQ și-au amintit de ședințele foto de grup, și au pozat ca pe vremuri.

Următoarea destinație a cuplului a fost localul unde va avea loc ceremonia. În timp ce cuplul este ocupat să facă fotografii, Mir a spus câteva cuvinte adresate celor doi.: „De când au început să se întâlneasă, știam că se vor căsători. Nu am nicio îndoială că vor avea o familie unită. Felicitări.” Între timp, G.O a salutat oaspeții și a spus: „Am fost întotdeauna invitat la nunta cuiva. Acum, că sunt gazda, simt ceva nou. Vreau să le mulțumesc tuturor pentru că ați venit. ” Unii invitați celebri au fost Taecyeon din 2PM și Hong Soon Hyun .

A urmat mai apoi oficializarea ceremoniei. Pentru jurământ, G.O i-a adresat soției următoarele cuvinte: „Am cea mai importantă persoană din lume ca soție. Legăturii profunde pe care am construit-o fiind împreună până acum, vom continua să îi adăugăm multă dragoste. Voi deveni un soț care te va proteja pentru totdeauna, care zâmbește întotdeauna cu o inimă sinceră.” Choi Ye Seul a afirmat: „Am cea mai importantă persoană din lume ca soț. Sunt fericită că putem petrece mai multe zile în viitor decât zilele pe care le-am petrecut deja împreună. Voi deveni o soție care te respectă, care este sinceră cu tine și ascultă cu atenție cuvintele tale.”

Ceremonia a continuat cu un spectacol organizat de Yuna din Brave Girls și cei trei membri din MBLAQ. După ce și-au luat rămas bun de la părinți, cuplul a plecat, primind multe urări și felicitări din partea invitaților. Cele două familii s-au adunat într-un hotel pentru a petrece ceva timp în familie. Cuplul și-a împărtășit gândurile despre nuntă și le-a mulțumit invitaților pentru prezență.

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s