SuperM urcă pe locul 1 în Top Billboard 200 + mulțumește fanilor

SuperM debutează cu succes în topul Billboard 200!

Pe 13 octombrie (ora locală), Billboard a anunțat că albumul de debut al SuperM “SuperM – The 1st Mini Album” este nr. 1 în Billboard 200 pentru săptămâna din 19 octombrie. Acest lucru îl face cel bine clasat debut pentru un grup K-pop. Website-ul Billboard va fi actualizat cu graficul acestei săptămâni pe 15 octombrie.

În prima săptămână a lansării sale (4 octombrie), albumul a vândut 168.000 de unități echivalente de albume în Statele Unite, dintre care 164.000 au fost vânzări de albume fizice.

La auzul veștii, SuperM a comentat: „Suntem foarte fericiți că am ajuns în vârful Billboard 200 și pare că este un vis. Ne bucurăm că am obținut un rezultat de care putem fi mândri prin acest nou efort și mulțumim tuturor celor care ne-au susținut. Vom depune eforturi pentru a arăta în continuare o „super sinergie”.”

Baekhyun a postat pe Twitter o captură de ecran a articolului Billboard spunând: „SuperM s-a clasat la nr. 1 în Billboard 200! Mulțumesc atât de mult! Sunt atât de fericit încât, chiar dacă este doar luni, vreau să spun, în aceste zile, sunt atât de multe vești bune!”

Idolul a postat și pe contul de Instagram vestea în engleză:

Fondatorul SM Entertainment Lee Soo Man a declarat: „În calitate de producător, sunt mândru de membrii care mi s-au alăturat în asumarea acestei noi provocări și le mulțumesc tuturor fanilor din Coreea și de peste mări pentru că au demonstrat sprijin. Sunt foarte fericit că suntem parteneri cu Capitol Music Group (CMG), care este condus de Steve Barnett, și aștept cu nerăbdare proiectele noastre viitoare. Acesta este un rezultat obținut de toți angajații SM și membrii personalului care au ajutat din culise. ”

CEO-ul CMG, Steve Barnett, a avut de asemenea câteva cuvinte de împărtășit. El a spus: „SuperM a făcut istorie astăzi. Sunt foarte fericit să îl pot ajuta pe producătorul Lee Soo Man și pe angajații SM. Toată lumea a muncit foarte mult pentru a realiza acest lucru, iar acesta este doar începutul. Viitorul are mai mult la dispoziție pentru noi.

SuperM este un grup format din Taemin de la SHINee, Baekhyun și Kai de la EXO, Taeyong și Mark din NCT 127 și Lucas și Ten de la WayV. În principal vizând S.U.A. ca piață, SuperM a făcut un debut exploziv cu piesa lor de titlu „Jopping”. Grupul se pregătește să pornească în turneul lor nord-american „We Are The Future: Live” în noiembrie.

Felicitări SuperM!

 

Sursa

Un gând despre “SuperM urcă pe locul 1 în Top Billboard 200 + mulțumește fanilor

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s