Choiza primește multă ură pe internet ca fost iubit al lui Sulli

Choiza din Dynamic Duo a devenit victima atacurilor online ale unor internauți.

După ce Sulli însăți a fost victima a nenumărate atacuri online, atacatorii online s-au îndreptat acum cu spre o altă celebritate – fostul iubit al lui Sulli, Choiza.

La scurt timp după ce moartea fostei membre a grupului f(x) a șocat lumea întreagă, Instagramul rapperului din Dynamic Duo a atras sute de comentarii de ură. Choiza s-a despărțit de Sulli în 2017, după ce în 2014 cei doi au recunoscut public relația în urma unui raport dezvăluit de paparazzi.

Comentariile îl condamnă pe Choiza, spunând că Sulli nu ar fi suferit de pe urma comentariilor malițioase și că nu ar fi murit dacă nu l-ar fi întâlnit pe el. Deși până acum Choiza nu a fost legat de moartea lui Sulli, comentariile furioase s-au vărsat asupra sa  fără motive clare. Unii fani au spus că despărțirea cuplului ar fi putut-o influența cel puțin parțial să se sinucidă.

Unii hateri i-au urat lui Choiza „să moară într-un accident de mașină” și să fie „mai urât decât atacatorii online”. Unii l-au criticat chiar că a mers la un restaurant de tip barbecue în zona Yaksu din districtul Jung-gu din Seul, cu două zile înainte de moartea ei. Cea mai recentă postare a lui Choiza de pe Instagram –  în timp ce tăia carne de porc la restaurant – a primit o mulțime de comentarii de ură.

În urma comentariilor de ură primite, alte persoane au reacționat cu mesaje de susținere pe contul lui Choiza și au spus că atacatorii online trebuie „să se trezească și să își oprească acțiunile nefondate, copilărești”.

Susținătorii i-au condamnat pe atacatorii online ai lui Choiza, spunând: „Sulli a murit nu din cauza lui, ci din cauza unor oameni ca voi” și avertizându-i „să nu facă o altă victimă a fenomenului de cyberbullying”.

Relația lui Sulli și a lui Choiza, în vârstă de 39 de ani, a fost intens mediatizată, din cauzat celor 14 ani de diferență de vârstă dintre ei. Zvonurile relației lor, chiar înainte de a recunoaște public legătura, împânziseră internetul în urma fotografiilor cu cei doi care circulau online. În urma situației, Sulli a trebuit să-și oprească activitățile show-uri la nesfârșit – până când ea a reapărut în iunie anul trecut, ca una dintre cele patru gazde ale unei emisiuni TV JTBC, în care celebritățile vorbeau despre comentariile de ură online.

Sulli, care a debutat ca actor copil, s-a spânzurat la casa ei cu două etaje din Seongnam, provincia Gyeonggi, luni, 14 octombrie. Poliția din Seongnam Sujeong a declarat că o persoană din agenția sa i-a descoperit cadavrul în jurul orei 15 :20 și că nu exista niciun bilet adio.

Sursa

Un gând despre „Choiza primește multă ură pe internet ca fost iubit al lui Sulli

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s