Echipa dramei ‘VAGABOND’ a sărbătorit ziua de naștere a lui Suzy acasă la Lee Seung Gi

Filmările dramei ‘VAGABOND‘ s-au încheiat, dar echipa care a jucat în serial își dovedește prietenia legată în spatele camerei.

Pe 12 octombrie, Suzy și-a actualizat Instagram-ul cu un nou videoclip în care o parte din distribuția filmului „VAGABOND” de la SBS – Lee Seung Gi, Park Ah In, Shin Sung Rok, Shin Seung Hwan și Jang Hyuk Jin, au întâmpinat-o pe Suzy în casa lui Lee Seung Gi, cu un tort și  lumânări.

De îndată ce echipa deschide ușa de la casa lui Seung Gi, în spatele căreia se afla Suzy, actorii încep cu entuziasm să îi cânte La mulți ani. Suzy sare surprinsă și spune: „Ce este asta? Nu mă așteptasem deloc la asta”, apoi adaugă jucăuș: „Ei bine, se pare că este bine că am venit târziu. Am ajuns la timp, nu ?“

Înainte să sufle în lumânări, Suzy mai  spune: „Doresc succes pentru ‘VAGABOND’!””

Câteva minute mai târziu, Suzy a împărtășit și fotografii de la petrecerea pentru ziua ei de naștere/recenta reuniune a echipei ‘VAGABOND’ din casa lui Lee Seung Gi pe Instagram. Fotografiile arată cu echipa  „VAGABOND” mâncând împreună și urmărind serialul la TV. Ea a explicat că Lee Seung Gi a organizat întâlnirea și că i-a invitat pe toți la el acasă.

Voi urmăriți serialul?

 

Sursa: news.sbs.co.kr

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s