SBS va organiza show-ul special ‘SuperM: the Beginning’

În cinstea primei evoluții a grupului SuperM din Coreea de Sud, postul SBS va lansa emisiunea specială ‘SuperM: the Beginning’.

Pe 14 octombrie, o sursă a echipei de producție „SuperM: the Beginning” a declarat: „Emisiunea specială  SuperM: the Beginning ” a SuperM va fi difuzată cândva în octombrie. Data exactă de difuzare nu a fost încă confirmată.”

Sursa a continuat: „Este un program care combină un show de revenire și un reality show; prezintă prima evoluție internă a SuperM, precum și culisele activităților de peste mări ale SuperM.”

Reamintim faptul că grupul SuperM, format din idolii K-pop Taemin din SHINee, Baekhyun (lider) și Kai din EXO, Ten, Lucas, Marc și Taeyeong din NCT, este  promovat de agențiile SM și Capital Records (SUA). Primul mini album, „SuperM”, a fost lansat la nivel mondial pe 4 octombrie, având ca piesă de titlu melodia „Jopping”. Albumul a ajuns #1 în topul Billboard 200 pentru săptămâna din 19 octombrie, devenind cel mai înalt album de debut al oricărui grup K-pop.

Vom reveni cu mai multe informații despre debutul TV al SuperM din Coreea de Sud.

 

Sursa: news.sbs.co.kr

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s