Sulli a cerut constant companiei SM să o protejeze de comentariilor malițioase

Strigătul de ajutor al lui Sulli a fost trecut cu vederea de compania SM.

Un oficial a dezvăluit în timpul unui interviu cu Busan Report: „Sulli a întâmpinat greutăți în a face față comentariilor de ură. Ea a cerut în mod constant agenției sale să ia măsurile adecvate pentru a face față acestor comentarii.

Sulli a informat agenția despre situația sa prin intermediul managerului ei, dar răspunsul companiei a fost unul pasiv. Anul trecut, SM Entertainment a declarat că va lua măsurile necesare în ceea ce privește comentariile rău intenționate de la internauți.

BOUCHERON 160th Anniversary 'Experience Boucheron' Pop-Up Store Open - Photocall

Ulterior au comentat: „Adresa IP a utilizatorului este înregistrată într-o țară străină, ceea ce face căutarea dificilă. Adresa IP a fost folosită temporar, doar pentru publicarea de comentarii malițioase, ceea ce a făcut dificilă găsirea utilizatorului.

Oficialul a declarat că lucrurile ar fi putut avea o altă turnură, dacă s-ar fi încercat mai mult găsirea utilizatorului, în timp ce se îngrijeau de bunăstarea mentală a artiștilor. Acesta a adăugat că sistemul trebuie ajustat astfel încât agențiile să nu se concentreze doar pe artiștii populari.

Sulli a dezvăluit în emisiunea „Reply Night” de pe JTBC că a trebuit să fie fericită ca Sulli, în timp ce Choi Jinri suferea pe dinăuntru.

Sursa: koreaboo

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s