Comentariul lui HA:TFELT la postarea lui Choiza despre Sulli atrage atenție pe internet

Modul în care HA:TFELT a răspuns unui internaut la postarea de pe Instagram a lui Choiza a atras atenție pe internet.

După înfiorătoarele vești despre moartea bruscă a lui Sulli pe 14 octombrie, Choiza a primit comentarii negative care îl învinovățeau de starea mentală a fostei lui iubite și de moartea acesteia. Un astfel de comentariu a fost: „Când te mândreai că te întâlnești cu ea, ea suferea din cauza comentariilor. Sper că realizezi că ai iubit iresponsabil. Sper că cei din hip hop se vor opri din a vedea femeile ca pe accesorii ce semnifică succes.

Văzând acest comentariu, colega sa de agenție de la Amoeba Culture, HA:TFELT, a făcut un comentariu ce a atras atenția oamenilor. Mai jos este textul întreg al fostei membre Wonder Girls:

Scrii asta gândindu-te că ai un comentariu inteligent, dar știi cât de deplorabil este cu adevărat?

Sulli nu a fost o ființă imatură care a avut nevoie să fie îndrumată. A fost un adult în toată regula, care a avut încredere în sentimentele și gândurile sale și o persoană care a vrut să fie sinceră. Problema nu a fost la iubirea sinceră unul pentru altul, ci la comentatorii care au judecat relația celor doi oameni, care au spus lucruri ce nu trebuiau spuse și care au dat dovadă de gelozie și obsesie.

De unde crezi că a apărut ideea că artiștii hip hop le văd pe femei ca pe bijuterii ce semnifică succes? E din cauza societății, care le vede pe femei ca pe accesoriile bărbaților. Nu le văd ca pe persoane independente, ci reprimă libertatea lor și le reduc la tăcere dându-le roluri precum femeia cuiva, soția cuiva, mama cuiva. Și cum e societatea pentru bărbați – bărbatul trebuia să fi ajutat, bărbatul trebuia să fi îndrumat, bărbatul trebuia să o fi oprit – deizia unei femei trebuie să fie controlată de un bărbat? Cum vezi relațiile dintre bărbați și femei? Bărbații sunt superiori femeilor?

Libertatea exprimării e un lucru bun, dar vă rog, fiți cu băgare de seamă la timp și la loc. Ar trebui să spuneți vorbe atât de superficiale în jurnal sau în conversațiile de pe KakaoTalk. Vă rog, nu presărați sare peste rănile cuiva care suferă profund. Nu aveți dreptul.

Fosta membră f(x) a fost găsită moartă în casa ei pe 14 octombrie. Deși a fost găsită inconștientă de către managerul ei, cauza exactă a morții rămâne necunoscută, iar poliția a anunțat că se va efectua o autopsie.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s