Poliția intenţionează să închidă cazul lui Yang Hyun Suk și Seungri în termen de o lună

Police States Intention To Wrap Up Case Involving Yang Hyun Suk And Seungri Within The Month

Poliția și-a declarat intențiile de a încheia ancheta asupra lui Yang Hyun Suk și lui Seungri în timp de o lună.

În cadrul conferinței de presă organizată cu reporterii, o sursă a poliției a declarat: „Am încheiat toate investigațiile noastre despre Yang Hyun Suk și Seungri. În prezent suntem în proces de analiză a tot ceea ce am aflat prin investigație și datele pe care le-am descoperit anterior. Intenționăm să încheiem cazul în octombrie.

Întrebat dacă lui Yang Hyun Suk sau lui Seungri li s-au dus acuzații suplimentare, reprezentantul a declarat: „Din cauza problemelor legate de publicarea unor fapte de infracţiune suspectată, ne este greu să spunem în acest moment. Trebuie să analizăm totul.”

În august, Yang Hyun Suk și Seungri au fost acuzaţi că au fost implicaţi în jocuri de noroc, încălcând legea tranzacțiilor valutare. Poliția a efectuat o percheziție și confiscare în clădirea YG Entertainment, în urma afirmațiilor potrivit cărora fondurile agenției au fost folosite în acest caz. Aceștia au solicitat ca atât Yang Hyun Suk cât și Seungri să fie interogați de două ori și se ocupă și de înregistrările financiare, inclusiv de tranzacțiile de schimb valutar.

Poliția a fost, de asemenea, întrebată despre cazul referitor la clădirea deținută de Daesung din Big Bang, iar reprezentantul a răspuns: „Noi efectuăm căutări și confiscări pentru a asigura conturile bancare aferente. Deoarece investigația este încă în curs, este dificil să vorbesc pe această temă.”.

În luna iulie, Channel A a raportat că se presupune că întreprinderile ilegale de divertisment pentru adulți care implică servicii de prostituție erau operate într-o clădire deținută de Daesung. De asemenea, poliția investighează reclamațiile legate de faptul că prin clădire au fost distribuite şi substanțe ilegale. Daesung a negat că ar fi la curent cu activitățile ilegale ce aveau loc în clădirea sa și a anunțat că va lua măsuri legale împotriva acestor presupuse afaceri.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s