Kim Do Wan vorbește despre Ong Seong Wu, „Moments of 18 ” și multe altele

Kim Do Wan a dat interviu și a realizat o ședință foto pentru revista International BNT unde a vorbit despre drama „Moments of 18 ”, de pe JTBC, pe cine admiră cel mai mult și obiectivele sale de viitor.

Întrebat cum a fost să lucreze cu Ong Seong Wu, deoarece ambii actori au aceeași vârstă, Kim Do Wan a răspuns: „Este amuzant și are grijă de oameni.” De asemenea, a mai dezvăluit că distribuția are și un chat, unde obișnuiește să vorbească în fiecare zi. Acesta a spus: „Cu toții suntem foarte apropiați, atât de mult, încât nu aș putea alege o singură persoană de care sunt cel mai apropiat.”

Kim Do Wan l-a interpretat pe Jo Sang Hoon în dramă, care este un geniu în matematică. Actorul a spus că este complet opusul față de personajul său, deoarece este introvertit și, de fapt, nu este chiar atât de bun la matematică. El a spus că are o personalitate liniștită și îi place să petreacă timpul singur.

Actorul a dezvăluit că își dorește să încerce să experimenteze orice tip de personaj, și l-a ales pe Cho Seung Woo, drept actorul cu care vrea să lucreze. Acesta a explicat: „Cho Seung Woo este modelul meu, așa că sper că va veni ziua când voi ajunge să lucrez alături de el. Am urmărit foarte mult filmele cu el, iar talentul lui m-a uimit. ”

De asemenea, Kim Do Wan a mai vorbit și despre modul în care mai mulți oameni îl recunosc datorită serialului „Moments of 18 ” și îl numesc uneori Sang Hoon, fapt pentru care este recunoscător. El a spus că obiectivul său este „să fie sănătos, să își asume noi provocări, să nu îi fie frică de eșec și să continue să meargă înainte”, astfel încât, în decurs de zece-cincisprezece ani, oamenii vor spune „Kim Do Wan este unic .

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s