Internauții îi reamintesc lui Nam Tae Hyun din South Club despre gafele pe care le-a făcut în trecut

După înmormântarea lui Sulli, Nam Taehyun din South Club a publicat o postare pe internet, vorbind cu sinceritate despre comentariile răutăcioase. Cu toate acestea, în loc să se aleagă cu susținere din partea utilizatorilor de internet, artistul a fost criticat și mai mult.

Prin intermediul postării din 17 octombrie, Tae Hyun a împărtășit gânduri cu privire la pierderea unui prieten și coleg (Sulli) și a recunoscut că din cauza comentariilor negative a încercat să-și pună capăt zilelor mai demult. Oricât nu ar fi ascultat sfaturile rudelor sale și nu le-ar fi dat atenție, atunci când numele său apărea pe primul loc în motoarele de căutare, îi era greu să ignore ceea ce se scria despre el pe internet.

Cu toate acestea, în loc de cuvinte de simpatie și condoleanțe, internauții au decis să „arunce” următoarea porție de comentarii malițioase, amintindu-i că nici el nu este fără de păcate. La secțiunea comentarii a postării de pe Instagram, coreenii i-au amintim lui Nam Tae Hyun despre una dintre relațiile sale amoroase și felul cum s-a încheiat ea, iar asta a dus la eliminarea postului.

Cu toate acestea, ștergând vechea postare, a încărcat una nouă cu textul următor: „Sunteți dezgustători. Pe internet sunteți atât judecători, cât și avocați. Nu vorbiți atât de mult. Totul vi se va întoarce. Știu ce am făcut greșit, mi-am cerut scuze și am eliberat această relație. E o chestiune personală, așa că voi avea grijă de ea. De ce vă luați de viața mea personală? Nu e treaba voastră, așa că încetați să vă mai gândiți la asta, opriți-vă!”

Din păcate, la scurtă vreme și această postare a fost eliminată de pe Instagram.

sursa

3 gânduri despre „Internauții îi reamintesc lui Nam Tae Hyun din South Club despre gafele pe care le-a făcut în trecut

  1. Dumi

    Doamne sunt culmea. În loc să încurajeze omul ei ii fac si mai mult rau. După cum a spus si el asta sa intamplat in trecut si tine strict de viata lui personală! Chiar le face plăcere să arunce cu atâta ura si sa provoace suferința?!

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s