[CCC] Presa americană ironizează „succesul” lui SuperM din Billboard 200?

Mass-media americană continuă să sarcasmeze SuperM

După cum probabil știți deja, la începutul acestei săptămâni a devenit cunoscut faptul că albumul de debut al trupei SuperM a ocupat prima poziție în clasamentul Billboard 200. Cu toate acestea, în loc să primească mesaje de felicitare, grupul se alege cu critici pentru incorectitudinea pe care a făcut-o pentru a ajunge pe locul 1.

Potrivit rapoartelor, trupa de la SM Entertainment a vândut în prima săptămână un total de 168.000 de unități echivalente cu albumul „SuperM”. Se spune că 164.000 dintre acestea au fost vânzări de albume și doar 4.000 proveneau din streaming. Aceste cifre sunt practic de nerecunoscut într-o epocă aproape în întregime dominată de streaming. Pentru comparație, pe locul 2 în Billboard 200 s-a clasat Summer Walker cu „Over It”. Acesta a înregistrat 134.000 de unități echivalente, 14.000 dintre ele fiind vânzări de albume și restul, adică 120.000, streaming!

Ei bine, rezultatele înscrise de SuperM au provocat unele dezbateri online în legătură cu metodele utilizate de către artiști pentru a obține #1 în topurile Billboard.

Pentru a-și asigura locul 1, SuperM a lansat opt ​​versiuni diferite ale albumului său: câte una corespunzătoare fiecărui membru și una de grup, acestea pot fi văzute în imaginea de mai sus.

De asemenea, versiuni digitale ale albumului au fost oferite celor care cumpărau anumite bunuri din magazinul oficial SM. Majoritatea produselor din magazin puteau fi cumpărate cu aplicația Affirm, care îți permite să rezervi un produs acum și să îl plătești mai târziu.

Și asta nu e tot, biletele la concertele din SUA au fost puse în vânzare imediat după lansarea albumului și la achiziționarea acestora fanii primeau un album digital cadou.

În plus, pagina oficială de Instagram a lui smglobalshop chiar încurajează fanii să cumpere albume, menționând că acestea influențează rezultatele artiștilor din topurile Billboard.

Acum presa internațională, în special cea din Statele Unite, face glume pe seama așa-zisului „succes” al lui SuperM.

Ce spun coreenii?

 1. Wow … sarcasmul mass-mediei americane în legătură cu SuperM
 2. SM e o agenție proastă. De ce a trebuit să fii atât de insistentă cu această promoție, pentru a obține batjocură mai târziu??
 3. Declarațiile celor de la BuzzFeed sunt și mai sarcastice în comparație cu cele făcute de cei de la The New York Times „Ar trebui să creeze un top numit Billboard Top Merch” …ㅋㅋㅋㅋ
 4. M-am săturat de batjocura venită din partea mass-mediei americaneㅋㅋㅋㅋㅋ Ei nu sunt „Războinicii K-POP”, atât de jenant.
 5. SM gunoiul din k-pop … Sper că asta nu va afecta restul artiștilor k-pop.
 6. Nici un fel de k-pop ㅠㅠㅠ doar SM-pop ㅠㅠㅠㅠ
 7. De ce SM a umilit întreaga comunitate k-pop?
 8. În cadrul unei conferințe de presă, SM a spus că dorește să devină reprezentantul k-pop-ului în SUA, și da, a ajuns, doar că în cel mai umilitor mod.
 9. Acum Billboard arată jenant …
 10. SM i-a numit „Războinicii K-POP”, iar în realitate s-au răzbunat pe K-pop ㅋㅋㅋ
 11. NCT, MONSTA X, Seventeen … SM a adăugat dificultăți grupurilor care încearcă să-și extindă popularitatea în SUA ㅠㅠㅠㅠ
 12. Ar fi trebuit să acționeze încet. La ce bun o astfel de grabă? … Dacă au folosit expresia „Războinicii K-POP” pentru promovare, ar trebui să fie mai modești și să petreacă totul la un nivel mai decent
 13. NCT are un feedback bun în SUA. SM, trebuia să te concentrezi pe extinderea fandomului lui NCT în State, nu pe provocarea unor astfel de lucruri umilitoare.
 14. Urăsc asta cu adevărat … Sper că acest lucru nu va afecta alți artiști coreeni
 15. Totul ar fi mers mult mai bine dacă nu s-ar fi numit „Războinicii K-POP”, dar „Războinicii SM”. În Coreea există o mulțime de agenții cu artiști talentați, de unde au luat-o ei că pot pretinde la titlul de „Războinicii K-POP”?
 16. SuperM nu este k-pop, ci SM-pop
 17. Nu este vorba despre „Războinicii K-POP”, ci despre „Rușinea K-POP”
 18. SM – problemă …. În Coreea, datorită influenței pe care o are, poate face tot ce își dorește, dar în SUA …
 19. Dacă aveți câtuși de puțin respect, ar trebui să vă cereți scuze față de artiștii k-pop care au depus o muncă asiduă pentru a avea succes în SUA, dar și față de viitorii artiști care vor debuta.

Voi ce părere aveți? sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s