TWICE sărbătorește 4 ani de la debut!

Imagini pentru twice

Este 20 octombrie în Coreea de Sud, iar asta înseamnă că trupa TWICE este sărbătorită!

Pe 20 octombrie 2015, agenția JYP Entertainment debuta noua sa trupă de fete care avea să devină unde dintre cele mai faimoase din generația a treia. TWICE are 9 membre, Mina, Sana, Momo, Tzuyu, Nayeon, Dahyun, Jihyo, Jeongyeon și Chaeyoung, toate foarte frumoase și talentate.

La moment, TWICE este cel mai de succes grup de fete al momentului, având reușite impresionante atât în topurile muzicale, pe YouTube cât și la capitolul vânzări de albume. Marea majoritate dintre melodiile sale de titlu sunt hituri, publicul fiind cucerit de muzica sa. Printre cele mai faimoase cântece ale fetelor se numără „Cheer Up”, „TT”, „LIKEY”, „Yes or Yes”, „Like OOH AHH”, „What Is Love?” și „Knock Knock”.

Piesa de debut a trupei TWICE este „Like OOH AHH”. În ciuda faptului că era un artist începător, a fost nominalizat timp de mai multe luni rând la emisiuni muzicale cu acest cântec, el fiind faimos pentru textul pozitiv și coregrafia energică.

Acum, la 4 ani de la debut, TWICE continuă să lanseze muzică pe placul publicului, înregistrează rezultate incredibile și adună fani noi cu fiecare lansare a sa.

La mulți ani, TWICE!

Un gând despre “TWICE sărbătorește 4 ani de la debut!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s