Chun Woo Hee își împărtășește gândurile cu privire la rolul din „Melo Is My Nature”

Chun Woo Hee Shares Thoughts On Taking On A Different Role Through “Melo Is My Nature”

Într-un interviu recent care a urmat imediat după sfârșitul serialului „Melo Is My Nature”, Chun Woo Hee a povestit despre satisfacția pe care i-a adus-o rolul avut în producția marca JTBC, fiind primul ei rol mai ușor de portretizat.

Până acum, Chun Woo Hee a avut doar roluri dificile de interpretat. Jucând-o pe Im Jin Joo în ‘Melo Is My Nature’ și potretizând într-un mod realist viața unei femei de carieră de 30 de ani, Chun Woo Hee a câștigat simpatia telespectatorilor, reușind să își schimbe imaginea cu una mai plăcută.

Actrița a afirmat „Mi-am făcut probleme singură. Nu a fost ușor să accept roluri așa de dificile, dar de la fiecare am rămas cu câte ceva.” A continuat să explice spunând „O mare parte din ce mi-au oferit aceste roluri a constat în purificare, având oportunitate să experimentez emoții pe care nu le-aș putea simți in viața reală.”

Mai departe a mărturisit „Oricum, nu pot spune că rolul din ‘Melo Is My Nature’ a fost mai ușor decât cele de dinainte datorită faptului că este realizat într-o manieră mai puțin solicitantă. Actoria este grea, orice rol ai avea.”

Chan Woo Hee a adăugat „Un actor își alege proiectele în funcție de cum se simte și de ce prezintă interes pentru el la momentul respectiv. Până acum, am fost legată de rolurile unice pe care nu le mai văzusem sau de care nu mai auzisem vreodată. Dar în ultima perioadă mi-am dorit să am parte de roluri clasice, monotone și realiste.” A explicat în continuare „Am dat din întâmplare peste ‘Melo Is My Nature’ după ‘Vertigo’. Mi-a plăcut că am avut parte de personaje care se află în aceeași sferă de vârstă ca și mine. Chiar mai mult, a fost interesant faptul că acele două personaje au atitudini diferite deși au aceeași vârstă și trăiesc în aceeași perioadă.” „Vertigo este ultimul film în care a jucat Chun Woo Hee și este despre o funcționară care nu trăiește o viață prea ușoară până întâlnește un bărbat special.

De asemenea, Chun Woo Hee a afirmat că mulțumită rolului din ‘Melo Is My Nature’ va putea să continue să accepte roluri mai ușoare și distractive pe viitor.

Ea a mai povestit: „Am avut sentimente mixte înainte de ‘Melo Is My Nature’. Eram entuziasmată deoarece aveam așteptări cu privire la cum voi părea dacă mă voi relaxa în timp ce joc într-o comedie, dar eram și îngrijorată că telespectatorii ar putea considera neadecvată această ipostază a mea.”

Actrița a concluzionat spunând: „Odată ce am început filmările m-am simțit grozav. Chimia avută cu ceilalți actori a fost uimitoare, iar în timp ce filmam bine dispusă cred că am reușit să transmit tot ce mi-am propus.”

„Personal sunt mulțumită deoarece am reușit să sparg această carapace ca actriță. Dacă o să mai am ocazia de a juca personaje precum acesta pe viitor, cred că nu voi avea probleme în a le duce la bun sfârșit fără temeri.”

Dacă nu ați făcut-o deja, puteți să începeți să vizionați acum ‘Melo Is My Nature’ aici!

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s