Park Ji Hoon își arată toate farmecele pentru noua ședință foto

Park Ji Hoon a participat la o ședință foto și la un interviu pentru revista Singles, pentru vorbi despre rolul său din „Flower Crew: Joseon Marriage Agency” de pe JTBC, atitudinea lui față de provocări și tipurile de roluri pe care dorește să le joace.

În interviul care a urmat după ședința foto, cântărețul și actorul sa discutat despre rolul său din drama „Flower Crew: Joseon Marriage Agency: „Indiferent de ce personaj voi juca, vreau întotdeauna să dau tot ce am mai bun. Filmările au fost atât de distractive, deoarece ne-am înţeles de minune cu colegii mei, care au aceeași vârstă.”

El a continuat: „Ca să fiu sincer, nu există similitudini între Go Young Soo (personajul său) și Park Ji Hoon. Nu am atât de mult aegyo ca și Young Soo, așa că a trebuit să muncesc mai mult la rolul dat. De multe ori mă gândesc la povestea vieții lui. Am încercat să-l studiez treptat pe Young Soo și să aflu ce fel de traume are, ce îi place și nu-i place și alte lucruri.

Park Ji Hoon a vorbit, de asemenea, despre atitudinea sa față de noile provocări, trecând prin multe etape în cariera sa într-o perioadă scurtă de timp, de la un concurent din „Produce 101”, la o carieră de actor. El a spus: „Chiar dacă nu reușesc, nu am de gând să renunț. Vreau să încerc cât mai multe provocări și experiențe, fără să-mi fie frică. Cred că tot ce câștig din asta, fie că este succes sau eșec, va fi o etapă care mă va ajuta să cresc.”

În cele din urmă, el a vorbit despre rolurile pe care ar dori să le joace și a declarat cu modestie: „Cred că nu am încă suficientă experiență pentru a stabili un standard. Pentru orice rol obținut, voi da tot ce pot.” Totuşi, Ji Hoon a împărtășit dorința de a juca rolul unui elev de liceu, drept o modalitate de a-i reprezenta pe tineri.

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s