Park Sung Woong, Han Ji Wan și Jo Dong Hyuk au confirmat că vor juca în următoarea dramă a lui Choi Jin Hyuk

Park Sung Woong, Han Ji Wan, And Jo Dong Hyuk Confirmed To Star In Choi Jin Hyuk’s Upcoming OCN Drama

Echipa următoarei drame marca OCN, Rugal, este pusă la punct și pregătită!

Bazată pe un webtoon cu același nume, ‘Rugal’ este un serial de acțiune și răzbunare despre un detectiv de elită care își pierde vederea și chiar soția, încercând să distrugă o bandă internațională numită Argos. Cu ajutorul unei organizații numită Rugal, primește o pereche de ochi artificiali care prezintă caracteritici speciale create cu ajutorul biotehnologiei și pornește într-o escapadă de căutare pentru a extermina banda pentru totdeauna.

Pe 19 octombrie, canalul OCN a făcut o postare despre Choi Jin Hyuk și Park Sung Woong în care a zis – „În curând. Noul serial marca OCN în 2020, miercuri si joi. Un nou erou ‘Rugal’. Bărbații echipei OCN, Choi Jin Hyuk din ‘Tunnel’ și Park Sung Woong din ‘Life on Mars’ se întâlnesc, unul fiind eroul și celălalt banditul, în personajele detectivului Kang Ki Bum, care devine o armă umană, și a banditului suprem Hwang Deuk Goo. Vă rugăm să fiți entuziasmați pentru acest blockbuster de acțiune care va trezi primăvara anului 2020. Drama este programată pentru anul viitor și va fi difuzată saptamânal miercurea și joia.”

Han Ji Wan o va juca pe Choi Ye Won, iubita președintelui Argos, Ko Yong Doek. Având trăsături inocente care contrastează cu carisma de femeie fatală, Han Ji Wan va reuși să o ilustreze perfect pe Choi Ye Won, iubita liderului bandei.

Actrița a apărut înainte în drama Search: WWW, marca tvN, jucând în rolul lui Jung Da, un personaj care avea o afinitate specială pentru personajul masculin principal.

O sursă din agenția ei, G-Tree Creative, a spus „Se simte sub o oarecare presiune, dar este mult mai entuziasmată, fiind primul rol principal pe care îl joacă de la debut. La momentul actual se pregătește intens pentru a-i încânta pe spectatori cu o îmbunătățire vizibilă. Vă rugăm să o susțineți.”

Jo Dong Hyuk a confirmat că va juca rolul lui Tae Woong, liderul calm și rezervat al Rugal. El nu își pierde niciodată cumpătul și face judecăți potrivite în orice situație, continuând să se antreneze zilnic, în ciuda faptului că nu pierde niciodată o luptă datorită tehnicilor sale impresionante.

Jung Hye In va avea de asemenea un rol principal și o va interpreta pe Song Mi Na. Teoretic, aceasta a fost executată împreună cu un coleg ofițer în timp ce investigau cazul unei omucideri. Practic, aceasta a fost salvată, iar acum lucrează ca membră a organizației Rugal. Are o atitudine pozitivă, nu îi place să se dea bătută, îl admiră pe seniorul Kang Ki Bum și este o femeie de principiu care pune valoare pe strategie și operativitate.

‘Rugal’ este programat să apară în prima jumătate a anului 2020.

Între timp, îl puteți urmări pe Park Sung Woong în cea mai nouă dramă When the Devil Calls Your Name chiar acum!

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s