Hwiyoung din SF9 vorbește despre un posibil viitor debut solo în cadrul ședinței foto pentru ‘GQ Korea’!

Hwiyoung din SF9 a oferit și un interviu în timpul ședinței foto pentru revista ‘GQ Korea’!

La 21 de ani, Hwiyoung este unul dintre cei mai tineri membri ai trupei SF9, iar atunci când a fost întrebat despre imaginea sa independentă, matură, pe care o are, el a răspuns în glumă: „E din cauză că arăt în vârstă?”. El a continuat: „Toată lumea are un punct de vedere diferit. Indiferent ce spun eu, oamenii îmi vor interpreta cuvintele diferit în funcție de perspectiva lor. De aceea spun doar ce vreau să spun. Nu vreau să răspund doar în felul în care oamenii se așteaptă să o fac.”

În ceea ce privește apariția sa în cel de-al doilea sezon al emisiunii „High School Rapper”, Hwiyoung a spus: „Hai să uităm de asta. Nu sunt tipul de persoană care se pricepe să scrie disstrack-uri, sau care se laudă cu ambițiile și reușitele sale. Ce îmi este cel mai comfortabil sunt melodiile triste, când ai fost rănit de cineva, când ai fost sau te-ai simțit singur, când simți ura. Nu pot scrie decât despre subiecte de genul, așa că despre asta scriu mereu. Tema mea de casă este de a-i face pe ceilalți să creeze o legătură emoțională cu povestea scrisă de mine.”

La menționarea unui potențial debut solo, el a spus: „Mai degrabă decât ‘într-o zi’, vreau să o fac cât mai curând posibil, dar nu este ușor. Există o mulțime de oameni în lume și este nevoie doar de un moment pentru ca cineva ca mine să fie uitat. Este o generație în care ceva nou apare în fiecare zi, așa că poate va fi bine dacă voi lansa cântece când voi considera de cuviință. Pot fi fericit dacă treaba merge bine și trist dacă nu. De asemenea, încărc melodii produse de mine pe SoundCloud.”

Puteți vedea mai jos pozele!

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s