Jinu din WINNER intenționează să se înroleze în armată în 2020

Imagini pentru jinwoo winner soso mv

Pe 23 octombrie, trupa WINNER a ținut o conferință de presă cu ocazia lansării celui de-al treilea mini-album „Cross”. În timpul evenimentului băieții au vorbit despre muzica nouă, promoții și planurile lor de viitor.

Când a fost adus în discuție subiectul cu privire la serviciul militar obligatoriu, Jinu a confirmat în mod oficial faptul că intenționează să se înroleze în 2020. Odată cu acest anunț, idolul și-a exprimat dorința ca colegii lui de grup să-și continuă activitățile în calitate de artiști solo și a asigurat fanii că WINNER va continua să se întâlnească cu ei prin intermediul evenimentelor viitoare.

De asemenea, membrii au recunoscut că la moment nu-i interesează succesul din clasamentele muzicale și nici nu vor sta cu ochii pe topuri, în schimb intenționează să acorde o atenție deosebită prestațiilor cu noua melodie de titlu „SOSO”. Ei au declarat: „Motivul pentru care nu vom urmări situația din topuri este albumul lui Akdong Musician. De îndată ce a ieșit, l-am ascultat și ne-am bucurat de el. Nu știam ce poziții ocupă în clasamente. Bineînțeles că e minunat să iei primul loc în topuri sau la show-ul de muzică, dar credem că reacția fanilor la albumul nostru face deja ca piesa noastră să fie numărul 1”.

Ați ascultat noua piesă de la WINNER?

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s