Jongho din ATEEZ s-a accidentat!

Jongho de la ATEEZ, recuperat din accidentarea minoră

Se pare că Jongho din ATEEZ a suferit o leziune minoră la gleznă.

Pe 22 octombrie, agenția grupului a publicat următoarea declarație: „Bună, aici este KQ Entertainment. Vrem să vă informăm despre o accidentare recentă a gleznei lui Jongho”.

Apoi a explicat cum s-a întâmplat totul: „În această dimineață (22 octombrie), membrul ATEEZ s-a ales cu o vânătaie severă, iar după ce a vizitat spitalul și a primit îngrijiri medicale, a fost diagnosticat cu leziuni minore ale ligamentelor. Deși s-a constatat că vânătăile minore au fost cauzate de o ușoară entorsă, medicul l-a sfătuit să evite stresul inutil, prevenind astfel deteriorarea zonei întinse și apariția recidivei.”

În ceea ce privește aparițiile lui la evenimentele viitoare ale trupei, compania a spus: „Până la recuperarea completă, Jongho va sta pe scaun atât în timpul prestațiilor de la emisiuni muzicale, cât și în timpul altor activități ale lui ATEEZ”.

„Solicităm înțelegerea și sprijinul fanilor și, de asemenea, dorim lui Jongho recuperare cât mai rapidă. Mulțumim” – au spus în încheiere cei de la KQ Entertainment.

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s