Kang Seung Yoon din WINNER vorbește despre revenire și greutățile pe care le-a întâmpinat

Pe 23 octombrie, WINNER a susținut o conferință de presă pentru lansarea celui de-al treilea mini album „CROSS” și și-a împărtășit gândurile cu privire la controversele recente legate de YG Entertainment.

Kang Seung Yoon a spus: „Sincer, am minți să spunem că nu am trecut printr-o perioadă grea. Am văzut articole și reacții de la diferiți oameni, așa că am fost afectați. Dar, din fericire, am avut o mulțime de oportunități de a ne întâlni fanii. Am participat la mai multe festivaluri și evenimente, și am putut să ne vindecăm prin intermediul acestora. Am reușit să nu ne dăm bătuți în timp ce ne-am gândit că ceea ce trebuie să facem este să le oferim fanilor o impresie bună despre noi, lucrând din greu la următorul nostru album. ”

„CROSS” este primul album al trupei WINNER de la demisia lui Yang Hyun Suk din funcția sa de conducerea din cadrul companiei YG Entertainment. În ceea ce privește acest lucru, Kang Seung Yoon a spus: „Nu am avut de unde să primim mult ajutor, așa că au existat mai multe situații în care noi, ca echipă WINNER, a trebuit să luăm propriile decizii. Există o mulțime de scene șocante în videoclipul piesei și am discutat între noi dacă este un lucru potrivit. Ne-am întâlnit chiar cu regizorul de aproximativ șase ori. Am continuat să modificăm, spunând lucruri de genul: ‘Acest lucru este prea exagerat’ și altele.”

Este adevărat că au existat anumite părți dificile, dar ne-a oferit și șansa de a evidenția mesajul pe care am dorit să îl transmitem”, a continuat membrul din WINNER. „În trecut, am lansat în continuu melodii ușor de ascultat, dar de data aceasta, piesa are un mesaj. Astfel, am încercat să gândim într-un mod pozitiv și am muncit din greu pentru a face acest album.”

Mai jos puteți să ascultați noua melodie!

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s