Lee Seung Gi despre Suzy: „Mi-a amintit de Angelina Jolie”

Lee Seung Gi o laudă pe Suzy pentru modul în care a jucat în K-drama „Vagabond”.

În episodul din 22 octombrie al emisiunii „Han Bam” de pe postul SBS, cei doi actori principali ai dramei „Vagabond”, Lee Seung Gi și Suzy, au dezvăluit câteva povești din culisele filmărilor.

Lee Seung Gi a afirmat că Suzy, filmând pentru o anumită scenă de acțiune în care ținea un pistol în  mână – unde „Ko Hae-ri” (Suzy) îl ajută pe „Cha Dal-geon” (Lee Seung Gi) să scape dintr-o situație periculoasă – i-a amintit de Angelina Jolie.

Subliniind admirația lui pentru Suzy, Lee Seung Gi a spus: „În timp ce o urmărem mi-a amintit de Angelina Jolie. Suzy mi-a spus că este îngrijorată că va închide ochii în timp ce trage cu arma, dar a început să tragă cu o privire atât de puternică”. El a continuat: „Ea are acest foc în ochi, în timp ce dezarmează oamenii cu împușcături.”

Suzy a completat: „Mi-am dat seama că scenele de cascadorii mi se potrivesc de minune. M-a făcut să vreau să filmez mai multe!”

Regizorul serialului „Vagabond”, Yoo In-sik, a complimentat și genialitatea lui Suzy, spunând: „Suzy a filmat scenele atât de bine. Întreaga echipă de cascadori a vrut să o recruteze.”

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s