Membrii BTS au vizitat “Casa BTS” și au pozat lângă figurinele lor

Membrii BTS s-au fotografiat încercând să semene cât mai bine cu figurinele lor din magazinul uriaș deschis temporar în Seul!

Săptămâna trecută a fost deschis un magazin temporar, pe mai multe etaje, care vinde numai produse marca BTS, al cărui nume este „House of BTS”. Acest gen de expoziție temporară cu vânzare va fi exportat de Big Hit și peste hotare, în curând, dar deocamdată magazinul din Seul mai stă deschis o perioadă, oferindu-le fanilor ARMY o experință de neuitat în universul BTS, într-un spațiu întins pe mai multe etaje.

Membrii BTS au vizitat și ei „Casa BTS” din Gangnam, iar Jimin a împărtășit poze cu figurinele din desenul animat făcut special pentru deschiderea magazinului. Idolul a scris „atât de drăguț” pentru a descrie personajele care îi reprezintă pe membrii BTS.

bts1

bts2

Ceea ce a atras cel mai mult atenția a fost faptul că idolul la încercat să pozeze imitând figurina, iar unii spun că Jimin și personajul creat pentru el seamănă, mai ales în a doua poză de mai jos.

bts4

bts3

La puțin timp după, și ceilalți membri au împărtășit experiențele lor din magazinul BTS. Și RM și Jungkook au încercat să imite figurinele care le corespund.

BTS_twt-1186918474435575809-20191023_041310-img3

bts3

bts5

bts2

Jin a preferat să facă poze afară, cu niște baloane uriașe care imită Army Bomb. Dar în multe din poze s-au strecurat, pe rând, Jimin și V, în joacă.

bts2

bts1bts3

bts4

Vă plac pozele?

 

Sursa

2 gânduri despre “Membrii BTS au vizitat “Casa BTS” și au pozat lângă figurinele lor

  1. Poza cu Namjoon când încearcă să-și imite figurina m-a făcut să realizez cât frumos este💗
    Mai ales când nu își face poze ca un tataie :)))) să-i spună cineva că atunci când faci un selfie nu trebuie să-ți lipești telefonul de față😂😂😂

    Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s