Orice tip de fizic masculin ați admira, MONSTA X vi-l poate oferi!

Membrii MONSTA X sunt renumiți a fi tipul ideal pentru fani: idoli simpatici, talentați la cântat și compus, și, în plus, cu un aspect vizual deosebit!

De fapt, fanii Monbebe și-a dat seama că MONSTA X oferă întreaga gamă de tipuri fizice ideale masculine, de la zvelte până la super musculoase, fiind ușor pentru fani să își aleagă favoritul în funcție de preferințele personale.

Hyungwon are o siluetă zveltă. El este adesea numit „slab”, dar idolul are un aspect sănătos, și nu unul de genul periculos de slab. Fanii care preferă bărbații mai slabi găsesc stilul înalt și subțire al lui Hyungwon super sexy! Picioarele lui sunt super lungi, un plus de valoare pentru el.

hyungwon

Pe de altă parte, Joohoney are ceea ce ar putea fi numit un fizic standard masculin. Fanii care preferă constituția medie, nici prea slabă, nici prea grasă (din lipsa unui cuvânt mai bun) găsesc fizicul perfect proporționat al lui Joohoney drept cel mai atractiv.

joohoney

Fanii Monbebe care preferă stilul ceva mai musculos adoră corpul lui Shownu. Liderul trupei a fost încă de mic mai solid și a profitat de acest cadou oferit de la natură pentru a-și lucra corpul. El are un stil de viață activ și face deseori exerciții fizice, păstrându-și condiția fizică și mușchii bine lucrați. Deși Shownu are o atitudine foarte dulce, fanii spun că umerii săi largi îl fac să arate ca un adevărat „armăsar”!

shownu

Apoi trecem la următorul nivel, cu Wonho, probabil cel mai musculos idol din K-pop. Wonho a fost supranumit de Monbebe „Captain America”, deși personal cred că acest personaj Marvel este un pirpiriu în comparație cu idolul. Fanii îl adoră cu siguranță pe Wonho pentru că este un bărbat superb și gigantic!

wonho

De la slab la super musculos, MONSTA X oferă tot ce și-ar putea dori fanele (și fanii) ca tipologii fizice masculine ideale! Sunteți de acord cu mine?

 

Sursa: koreaboo

Un gând despre “Orice tip de fizic masculin ați admira, MONSTA X vi-l poate oferi!

  1. In afara de corpul lor ei sunt buni pt muzica, pt spectacole, pt entertainment, emisiunile lor sunt foarte hazlii muzica lor desi nu e pe placul unora e fantastica …atata energie atata pozitivitate și stare de bine care ei o oferă, ei sunt ca un pachet complet. Monsta X e ca un prieten bun care iti va smulge un zâmbet dupa o zi grea și incarcata🙂

    Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s